GTS98 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Zamierzam kupić słuchawki oceńcie te 3 typy jeżeli wszystkie z tych będą kijowe to proszę o jakiś wasz typ . Najważniejsze żeby były wygodne , dobrze sie grało w CS'a , miały mikro i Cena do 150-160 zł 1. http://www.yooki.pl/...-dla-pc-xbox360 -----> 2.http://www.yooki.pl/...k-spin-czerwone 3.http://www.yooki.pl/...one-attack-snow Najbardziej jestem za 1 ale nie ogarniam czy bd się dało podgłasniać i przyciszać w PC bo zmiana głośności jest w audiomixie do xbox'a . Z góry thx =] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renovi Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Ja używam słuchawek sennheiser 201 HD i jestem zadowolony. Kosztują do 100zł. : . . . . . . . . .,'´`. ,'``;. . . . . . . . . .,`. . .`—–'... . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_'). . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.)). . . . . .l. . . . . ;. . . /__. . . . . /. . . . . /__. . . . .). . . . . '-.. . . . . . .). . . . . . .' - .. .....-` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTS98 Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Ja używam słuchawek sennheiser 201 HD i jestem zadowolony. Kosztują do 100zł. Mikro potrzebne też =] w słuchawkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrHaRdCoR Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 moim zdaniem te 2 po pierwsze sa duze wiec nie bd spadac z uszu i maja dosc wysoki parametr DB ( decybele) lecz z mikro jest prawdopodobnie na kablu wiec tu udreka bedzie. ja mialem na kablu i sie meczylem bo cos sie zwalilo i musialem miec mikro przy samej buzi aby ktos mnie wgl uslyszal. wiec sadze iz kupisz se mikro oddzielnie ;] Reklama w sygnie - MrPiotrek122 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTS98 Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Ja bym najchętniej kupił 1 ale niech mi ktoś powie czy da się zmieniać głośność na PC czy tylko na X360 ? Dałem tam filmik ale nie jestem jakiś tam orzeł z ang. i nie zrozumiałem co ten gościu mówił jak miał w ręku te kabelki wychodzące z audio mixer'a ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzyb3k Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Kup se tanie słuchawki za 20 zł mikrofon za 20zł i będzie dobrze Uwaga Spoiler Tylko +18 !!! Zboczuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTS98 Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Już kupiłem za 20 zł za 30 za 40 ... I to jest największe gówno jakie może być zawsze się jebie jedna słuchawka i tylko w jednej słychać ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renovi Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Emm do xboxa jest wejście tego małego jacka więc do słuchawek powinna być przejściówka : . . . . . . . . .,'´`. ,'``;. . . . . . . . . .,`. . .`—–'... . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_'). . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.)). . . . . .l. . . . . ;. . . /__. . . . . /. . . . . /__. . . . .). . . . . '-.. . . . . . .). . . . . . .' - .. .....-` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTS98 Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Emm do xboxa jest wejście tego małego jacka więc do słuchawek powinna być przejściówka Tak do X klocka jest takie to coś ( audio mixer ) i to do pada a z tego czegoś ( audio mixer ) jest usb i mini jack .... Tylko czy to usb i mini jack jest do PC czy do X klocka . Prosił bym o też o wypowiedź kogoś kto ma x kloca . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXAsparteXx Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Mikro potrzebne też =] w słuchawkach Dokupujesz mikrofon Zalmana za 20 złotych i jazda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTS98 Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Dokupujesz mikrofon Zalmana za 20 złotych i jazda. No ale mi tak bardziej chodzi żeby to mikro było w słuchawkach =] Na razie najbardziej mi zależy żeby wyjaśnić sprawę z słuchawkami Steel Series ---> 1 link w moim 1 poście . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renovi Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 @UP Ja mam Xboxa i jest coś takiego: Do pada od X'a masz wejście do małego jacka i jak masz oryginalne słuchawki z mikrofonem od Microsoftu to tam wpinasz kabelek i wszystko śmiga, więc to usb jest do kompa : . . . . . . . . .,'´`. ,'``;. . . . . . . . . .,`. . .`—–'... . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_'). . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.)). . . . . .l. . . . . ;. . . /__. . . . . /. . . . . /__. . . . .). . . . . '-.. . . . . . .). . . . . . .' - .. .....-` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTS98 Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 @UP Ja mam Xboxa i jest coś takiego: Do pada od X'a masz wejście do małego jacka i jak masz oryginalne słuchawki z mikrofonem od Microsoftu to tam wpinasz kabelek i wszystko śmiga, więc to usb jest do kompa Thx =] Dzięki all . A co myślicie o tych ? ---> http://www.mp3store.pl/article/plantronics-gamecom-377-ean.5033588029243,2009060482477180226.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXAsparteXx Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Szczerze mówiąc, pierwszy raz słyszę o takiej firmie. Kup senki albo fatalitki i tyle ;d Są w miarę tanie a jakość jest potwierdzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTS98 Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Dobra ludzie teraz kolejna sprawa .... Podajcie mi jakiś przykład myszki do 100 zł -120 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXAsparteXx Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 A4Tech Oscar x740 Max rozdzielczość 3600dpi, 6 poziomów rozdzielczości sterowanych klawiszem na owej myszce, dołączone ciężarki do regulacji wagi myszki. Sam mam tę myszkę i nie narzekam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanosh. Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Ja osobiście z myszek polecam razera i rata, sam posiadam rata i jestem z niej strasznie zadowolony. Tylko ze zapłacisz więcej niż 120zl, a tak to polecam propozycje Asparte. exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTS98 Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 A4Tech Oscar x740 Max rozdzielczość 3600dpi, 6 poziomów rozdzielczości sterowanych klawiszem na owej myszce, dołączone ciężarki do regulacji wagi myszki. Sam mam tę myszkę i nie narzekam ;] Na yooki znalazłem zestaw ta mysz + klawiatura z A4Tech za ..... Równe 120 zł Tu macie link ---> http://www.yooki.pl/index.php?p4612,mysz-optyczna-a4tech-oscar-x-748k-klawiatura-a4tech-g800mu-zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ventos Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 http://allegro.pl/sluchawki-plantronics-gamecom-367-z-mikrofonem-fv-i1942178622.html Wydajność słuchawek zależy również od karty dźwiękowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.