Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]1.0.0 MineLive [w NOWEJ WERSJI JAKO] : [RPG]! ;] [FRAKJCE ITD]

Czarn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

grande

serwer ci sie rozjebal (sry*)

lawa/ogien na spawnie odrazu

z frakcji samo wywala ludzi (zalozylem a na next day nie ma mnie w tym i 0/0(

fix this shit

6rlpEiq.gif

Opublikowano

Sory ale to nie mój serv ja tylko podaje newsy i refy daje ja jestem tylko najbardziej znanym lubianym/nie lubianym graczem na servie :x Head admin nie wbija caly dzien i nie wiem co z nim;/

graphic.png

Opublikowano

refresh

Super serwer , nawet kupiłem Vip'a czasami są problemy ale jest fajnie pzd. Obtained i cała gildia ''ARMAGEDON'' .

rondelek.pngSygnatura by GeRu
Opublikowano

Przepraszamy za problemy na serwerze... już to się więcej nie powtórzy ;]

11 grudnia 2011 roku a server dalej nie ogar. Każdy gracz może usuwać frakcje komenda /f disband nazwa kazdy gracz moze ustawiac seet home frakcji

ogólnie plugin frakcji nie ogar, nie ogar pluginu LWC! mapa calkowicie zniszczona przez graczy nawet spawn.

Mozna za kase kupic vipa co rowna sie lataniu, cheatom, teleportowaniu sie do bazy innej frakcji albo teleportowania graczy i zabijania z kolegami, kazdy vip to robi. Nie polecam servera

Opublikowano

Zróbcie reset wszystkiego i zacznijcie od nowa albo darujcie Sobie z serverem. Proponuje też zmienić nazwę żeby się nie kojarzyło z tym nie wypałem.

Opublikowano

przydał by się kontakt do admina albo headadmina

spawn ugaszony zostało ugasić tylko to wielkie drzewo

serwer ogólnie fajny tylko admin nie zabardzo ogrnął pluginy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pąrąbany serwer!piszeą ze wszystko chodzi a to kalmstwo!nawet lwc nie hodzi a co wspomne o innych pluginach..........Nie polecam serwera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer na nową wersję

http://www.mpcforum.pl/topic/535902-rpgsurvival-11-nowa-mapa-frakcje-itd/page__p__3819648#entry3819648

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...