Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy od biegania traci sie siłę

SϒS™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc traci mnie jedno pytanie : czy od biegania traci sie siłę , ktos mi tak mówil i teraz boję się biegać .. wiem że od

biegania spadają mięśnie ale czy to prawda że traci się siłę ? PS: Przed i po biegu robię pompki ,brzuszki,drążek

Proszę wypowiedzcie się o tym ! Pozdro. =)

Więcej straci ten co to wszystko liczy...

Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu..

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

z D&G'em polować na łanie =)

Opublikowano

od biegania tracisz mase = tracisz mięśnie = tracisz siłe, chyba logiczne.

ale to nie znaczy, ze nagle z 50kg bedziesz podnosil 15 ;f

Opublikowano

Ale jak cwiczysz silowo i nie biegasz to jestes pizda bez kondycji. I cardio jest potrzebne na kazdym kroku zeby budowac miesnie.

wakow9.png
Opublikowano

Tracisz masę, to nie oznacza, że tracisz mięśnie. Co najwyżej spalasz tłuszcz. Od biegania nawet powinno Ci przybyć siły. (przynajmniej w nogach)

Opublikowano

Bo zobaczcie na bruca lee ,niby takie ''truchełko'' a palcem powalał nie jednego człowieka, palcem podnosił ciężar całego swojego ciała , nogą

potrafił kopnac worek do tego stopnia ze uderzyl w sufit i się zerwał

Więcej straci ten co to wszystko liczy...

Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu..

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

z D&G'em polować na łanie =)

Opublikowano

Biegaj chopie biegaj! ;) To samo zdrowie. Nie przestawaj, kondyche sobie wyrabiasz i jeszcze pewna łydka się robi B)

Opublikowano

Od biegania tracisz tłuszcz (sadło), nie slyszalem zeby ktos stracił mięśnie. Wydaje mi się to troche śmieszne...

Gdy biegasz zwiększasz swoją wytrzymałość i pojemność płuc oraz siłę nóg

83e6a56c3c295.png

Gość malutki688
Opublikowano

looknij sobie jak wygladaja sprinterazy i odpowiedz sobie na to zajebiste glupie pytanie, tylko nie na maratonczykow bo to biegnie bieganiu nie rowne

Opublikowano

Nie stracisz siły, nie ma mowy. To nie prawda, że spalają Ci się mięśnie. Mięśnie się palą jak masz puls powyżej 230, więc nawet w takim tempie nie przebiegniesz 1km. To jest cały czas sprint.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Nie kurwa ,tracisz HP.

Głupie pytanie ,oczywiście że nie.

Mięśnie tracisz jak opierdalasz się.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Jak będziesz biegał jak Pudzian czyt. z kamulcem jak do katapulty to nawet się wzmocnisz :P

Opublikowano

Bo zobaczcie na bruca lee ,niby takie ''truchełko'' a palcem powalał nie jednego człowieka, palcem podnosił ciężar całego swojego ciała , nogą

potrafił kopnac worek do tego stopnia ze uderzyl w sufit i się zerwał

Padłem... no comment. Wiesz co to jest film ? Więc już nie podniecaj się tym Bruce Lee . Na filmie można wiele rzeczy z kosmosu nakręcić. Owszem sylwetkę miał świetną, której pewnie niejeden facet zazdrości.

Chcesz zobaczyć prawdziwych mastahów ? Obejrzyj filmy dokumentalne o mnichach z klasztoru Shaolin :). Oni wymiatają przy nich sztuczki filmowe z Bruce Lee wymiękają.

Od razu mówię nie osiągniesz takiej sprawności jak ci mnisi nawet o tym nie marz ;). Oni od małych gówniarzy ćwiczą ostro .

jqeuR.png

Opublikowano

jeśli będziesz biegał powiedzmy pare miechów to mięśnie z klaty spadną ci na nogi =)

Nie będziesz podnosił np teraz 60 to potem podniesiesz 45-50. No chyba ze będziesz biegal i w tym czasie pakował to nie aż tak dużo nie spadnie.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Zalezy od organizmu

mozesz tracic tkanke tluszczowa ale przy minimalnej utracie masy miesniowej jak bedziesz miec dobrze

zbilansowana diete + witaminy np BCAA tran,omega itp.

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Biegaj a nie mysl o takich glupotach cwicz to nie stracisz tylko zyszkasz i sadze ze ten kto napisal ze od biegania sie traci sile to jest w bledzie chyba ze biegarz i nic innego nie robisz ale jesli pakujesz to nie martw sie

21370_07_11_09_8_01_50.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...