MrSpritex1 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Mój brat dostał gg od ,,GM" Metin2.PL :)Oczywiście był to noobek , teraz wysłałem mu linka do tego Polewę miałem z niego taką że...Sami zobaczcie jak to wyglądało.Ostrzegam! Rozmowa jest długa, i wiem że dość mało widać :E Mogą być źle posortowane bo dużo tego było i nie wiedziałem co pierwsze itp. GG jest napisane w nawiasie piszcie do niego jak chcecie Pozdrawiam MrSpritex1 @down chciałem pokazać jakie nooby są na metin2 pl ... nie rozumiesz o co mi chodzi to się nie wypowiadaj ;] eh to mój brat pisał ja w mt2 nie gram już ,,Odi profanum vulgus et arceo" by Cristiano. by MrSpritex1 (ja) Odnośnik do komentarza
Podniecony Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Nie rozumiem co tutaj chciałeś nam pokazać oprócz tego, że robiłeś sobie "jaja" z tego gościa. Nie wiem czemu to umieściłeś... Odnośnik do komentarza
bb166 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Nic nowego. Odnośnik do komentarza
Pimpas Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Hahah ach te noobki Odnośnik do komentarza
GeRu Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Ależ oni mają pomysły "podaj pasy to ci przeleję" - rozwaliło mnie to Odnośnik do komentarza
SyberianHusky Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Stare ;x nie będzie lajka :/ XDDD | PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor | Odnośnik do komentarza
Music World Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Kiedy te noobstwo się skończy . Dalej takie naiwne dzieci grają ;f Odnośnik do komentarza
Doman95 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Loffciam robic z tekich ludzi debili Sygna i avek by KissuShite Odnośnik do komentarza
momolek Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Nie ma to jak "pojara" z takich napków którzy nie potrafią nic osiagnąć Odnośnik do komentarza
Chyba Klamiesz Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Najlepsze jest to jak napisał czy twoj login to Albert ty naiwny palancie? @P.S Chyba wiem skąd on jest na moim osiedlu jest taki Albert 14latek który takie coś mógł pisać jak coś to Bartoszyce (70km od Olsztyna) ale nie jestem pewien zapytam sie go D: [img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img] Odnośnik do komentarza
RoronoaZoro Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Hahaha, Albert ty naiwny palancie haha, dzięki za 15minut uśmiechu nie ma mnie tu Odnośnik do komentarza
bargoku89 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Co chwile dostaje numer do ''GM'' i jest podobna gadka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.