okrzemka Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam, posiadam oryginalną gierkę kupioną w sklepie Empik - Crysis Maximum Edition (W sumie to gierka z dwoma dodatkami). I z tego co się doczytałem, to często bywały problemy z aktywacją tej "Edycji Specjalnej" na platformie Steam. Nie wiem teraz co mam zrobić żeby uzyskać poprawny cd key, albo coś :< Pomóżcie proszę Left 4 Dead PLAYER [X] Counter Strike (1.6/CZ/S) PLAYER [X] Tibia PLAYER [X] 100% Hacków/Botów Mój Regulamin: 1.Pisz proszę poprawną polszczyzną 2.Nie pisz do mnie skrótami typu [sB,BD,CB,TB], to strasznie mnie irytuje 3.Naucz się kropek i przecinków! Odnośnik do komentarza
Jamajkas Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 idziesz do Empiku i Ci wymieniają grę. Ja tam miałem z Dragon Age, bez problemowo. Tylko musisz mieć dowód zakupu Day after day. Odnośnik do komentarza
okrzemka Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 aha, okej. Ale to upływa jakoś ta gwarancja? I nie wydaje mi się, żeby mieli do wymiany jakieś "zastępcze pudełko" okej, spróbuje. Dzięki Left 4 Dead PLAYER [X] Counter Strike (1.6/CZ/S) PLAYER [X] Tibia PLAYER [X] 100% Hacków/Botów Mój Regulamin: 1.Pisz proszę poprawną polszczyzną 2.Nie pisz do mnie skrótami typu [sB,BD,CB,TB], to strasznie mnie irytuje 3.Naucz się kropek i przecinków! Odnośnik do komentarza
Jamajkas Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Normalnie z półki Ci ściągną i dadzą zamiennika. Tak było w moim przypadku Day after day. Odnośnik do komentarza
KróliczeKoO Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 A jeżeli nie, to daj znać na PW.. Ja mam Crysisa <i w co wątpie> może mój CD key Ci pójdzie . By Baksiu Odnośnik do komentarza
Jamajkas Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Chyba cdkey jest aktywowany i nie można drugi raz instalować Day after day. Odnośnik do komentarza
okrzemka Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Taa, a problemem jest to - że nie mam paragonu Pójdą na takie coś w Empiku? (Bez paragonu wymiana)? Left 4 Dead PLAYER [X] Counter Strike (1.6/CZ/S) PLAYER [X] Tibia PLAYER [X] 100% Hacków/Botów Mój Regulamin: 1.Pisz proszę poprawną polszczyzną 2.Nie pisz do mnie skrótami typu [sB,BD,CB,TB], to strasznie mnie irytuje 3.Naucz się kropek i przecinków! Odnośnik do komentarza
KróliczeKoO Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Taa, a problemem jest to - że nie mam paragonu Pójdą na takie coś w Empiku? (Bez paragonu wymiana)? Może pójdą.. Pogadaj z jakims menadżerem <Nigdy nie ze zwykłym sprzedawcą> i zobacz co się da zrobić . By Baksiu Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.