Skwar9 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam mam prośbę co do tej gry ponieważ nie mogę założyc konta ,i czy jest ktoś kto założył by mi puste konto ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raycore Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Zakaz proszenia o konta. Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Potrafi znaleźć sobie drogę do wolności i zaskoczyć nas, pojawiając się, kiedy jesteśmy już cholernie pewni, że umarła, albo, że przynajmniej leży bezpiecznie schowana pod stertami innych spraw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cass_ Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 7. Zakaz proszenia o konta i publikowania strony służących do ich wyłudzania. Zamykam. rydah for life Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.