Yitian2 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Czy jest jakiś hack do BF3?Jeśli TAK to proszę o link do niego i instrukcje jak go uruchomić. Ps. Jakie są bany Odnośnik do komentarza
BF*WasyL Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Jakie są? raczej jaki jest. Jak cię zbanują, to bana na origin i klucz dostajesz, i 130 zł pójdzie na wycieczkę. Więc zastanów się czy warto. Odnośnik do komentarza
xbow1 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Kup sobie niewykrywalnego WH na miesiąc za 60 zł http://www.x22cheats.com/ Odnośnik do komentarza
TrzyTrzyJeden Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Nie wiem czy warto ryzykować na tak wspamiałą gre jak Battlefield 3 bana... Lubię cheaty ale do tej gry nie ryzykuje... Odnośnik do komentarza
Pro kiki Junior Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Są vip hacki, które są płatne i jest większa szansa na ub. Lecz nic nie gwarantuję : > Odnośnik do komentarza
Yitian2 Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Dobra więc po tym co się dowiedziałem lepiej nie używać hacków do BF 3 Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza
nopek Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Hacki do battlefielda 3.... weźcie się dzieci puknijcie w głowę! to nie jest metin2 tylko gra która kosztuje i prezentuje jakiś poziom! Odnośnik do komentarza
Utenios Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Hacki do battlefielda 3.... weźcie się dzieci puknijcie w głowę! to nie jest metin2 tylko gra która kosztuje i prezentuje jakiś poziom! No to niestety kolego pomyliłeś fora.. to forum właśnie służy cheatom.. Procek: AMD Athlon X2 II 3.3GHz OC < do wymiany na phenoma > RAM: 2GB DDR3 Grafika: HD Radeon 4870 1GB Zasilacz: ATX POWER SUPPLY 420W MOBO: Asrock N68C-S UCC Odnośnik do komentarza
AvirO1 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 ja akurat bfa kupilem za 70zl to juz cod mw3 jest drozszy i niehejtujcie mnie ale jakos w mw3 lepiej mi idzie wiec tam gram a bf3 to jest bardziej kamperska gra.. z tego co zauwazylem wiec chcialbym im pokazac(; i niepiszcie mi ze jestem noobem itd(; Odnośnik do komentarza
xXlegionXx Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 każdy gra w co lubi ja miałem cod mw 2 gralem chcialem sprawdzic hacki jak dzialaja i konto mi zablokowali a kolejnej kasy niechce mi się tracić na tą gre a bf3 bardzo fajnie mi się gra chcecie hacki szukajcie ale nikt nie może wam za gwarantować że nie zbanuje wam klucza i po grze na multi :P Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.