WestCoastxX Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 MAm 19 level i bije dużo best specjalistów. Ubiłem już chyba z 20 i nic nie dropło. Od którego levela dropi i co potrzeba żeby najczęściej dropił? POMOGŁEM? DAJ+++++++++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekhmet Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Powinno Ci dropić na tym levelu. To kwestia szczęścia. Sam kiedyś przez pół dnia nic nie droopłem, poszedłem spać następnego pół eq FMS'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Po prostu masz pecha. Drop, drop a na pewno dropnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoastxX Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Walić w niego skilami czy z hita? żeby lepiej dropił POMOGŁEM? DAJ+++++++++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek1020 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Masz poprostu pecha. Wydaje mi się, że lepiej jest jak się go bije z hita, częściej coś wypada z niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saints Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Ze skili czy z hita? To jedno i to samo, tak samo jak sposób na kowala... Kiedyś dropiłem Riba na ezo, biłem 2h, 3 lvl w góre poszły i już miałem iść, ale pomyślałem że jeszcze jedna grupka rozwaliłem ją skillami i patrze Rib Więc czasem wystarczy tylko dłużej bić, licze na lajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Nie ma różnicy czy bijesz z miecza czy ze skilli, wszystko zależy od szczęścia. Powodzenia w dropieniu Raz dropnie ci 3 fms pod rząd a później nie dropi przez 30 bestów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPAT Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Idz między 18-30 lvl ,czasami ubijesz jednego i masz fmsa czasami jednak trzeba się pomęczyć. By Miyoshi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.