kuba221100 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Czesc wiecie moze jak zrobic dedykowany serwer do minecrafta?Taki aby dzialal non-stop.Kto mi pomoze i serwer pojdzie ma Admina na serwerze dedykowanym .Ai musi chodzic wtedy gdy mam kompa wylaczonego . KONTO DO USUNIĘCIA!!!!!!!!!!!!! PROSZE ADMINOW O USUNIECIE KONTA!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheKrIsU07 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Musisz kupic server z portalu jakiegos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Kupujesz na stronie craftserve.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierzek Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Po pierwsze musisz taką maszynę zakupić jeśli dedyk to w ovh koszt 200-300 zł miesięcznie. Serwer wykupujesz najlepiej z systemem linux, następnie instalujesz na nim javę, screena i wgrywasz bukkita tworzysz odpowiedni plik startowy i odpalasz go w screenie. Serwer działa! by Baksiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba221100 Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Tak wiem ale ja chciałbym mieć to za darmo czy to możliwe? KONTO DO USUNIĘCIA!!!!!!!!!!!!! PROSZE ADMINOW O USUNIECIE KONTA!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClassAxion Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Nie Chyba że kupic server Dedykowany i dostaniesz go na własnośc, ale wtedy internet najlepiej 100 Mg czyli: 500-1000 zl za Dedyka + internet co Msc po 50 zl ( Nie wiem czy dobre ceny ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.