Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Teleporty, lagi...

dawidero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem ludzie co się dzieje... mam NAT otwarty, antywirusy,zapory usuniętę/wyłączone. Porty odblokowane (włączone upnp w routerze) Internet 2mb dialog, pokazuje że niby są 4 kreski, a mam TELEPORTY, cofa mnie jak biegam do tylu, rzuca mną... dodam że tak nie było w tamtym tygodniu. Zrobiłem format bo myślałem że już system jest zaśmiecony (5 miesięcy od ostatniego formatu) i nic... dalej to samo...

Przed formatem szukało mi serwerów od pingu 75ms, a po formacie szuka od 150....

A Spec-Ops jak i Przetrwanie nie działa.... pisze "wyszukiwanie gier" przechodzi 150ms i szuka w nieskończoność, piszę w singlu że NAT jest ograniczony, ale tydzień temu te tryby działały i od razu wskakiwało do gry...

Nie wiem co się mogło stać :(

Wyniki z pingtestu i speedtestu:

51353140.png

1615157768.png

29dvaqe.jpg
Opublikowano

Nie potrzebnie formatowałes kompa, no ale jak chcesz :D

DL i UP wcale nie takie złe, więc nie zabardzo wiem, czemu masz takie problemy....

Najpierw pomyślałem, że to może przez Hosta, bo mi też się tak zdarza... lecz, skoro na serwerach też tak masz...

A jak Ty hostujesz gre w Coopie, to jak idzie ?

Opublikowano

Ale to na każdym hoście mnie tak rzuca i cofa...

Jak ja hostuje coopa to nikt nie dobija... nic ;(

29dvaqe.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...