Majken Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Wyzywający: Makavelli Wyzwany: (-) Wstawianie prac do: W poniedziałek praca ma być! Głosowanie do: 1-12-11 (czwartek) Tematyka: Diss oczywiście Notatka: Weź przyjmij ;P Generator by krycha1996 dla ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!Wszystko O Mnie: Mój Fanpage:https://www.facebook.com/Majken.Majki Moje kawałki na YouTubie: http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos Galerie:- Moje Dema na YouTube- Zwykła galeria Teksty/DissyStaż na Forum:Wygrane Pojedynki - 128Przegrane Pojedynki - 47Remisy - 6Tutoriale:Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki Odnośnik do komentarza
Szczebrzeszyn Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Przyjmuję . A mógł byś zmienić tematykę na coś o Fejmie ? Ja coś do 15 gdzieś tak wrzucę Odnośnik do komentarza
Majken Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Siema Szczerbo-obżymie! Bitwa trwa, która to już runda? To jest rozgrzewka, wyczuj ten flow Jeżeli nie wyczujesz, czytaj to drugi raz Trzymam cię w szachu dziwko! Pierwsza runda dziwko, mistrzu pokaże co się robi Robi się dobre rymy, flow którego nie masz ziom! Wersy mają być równe, rymy zajebiście lekkie Ta receptura kładzie cię, pedałku na podeście! Powiem wreszcie, że wykładam ci instrukcje kolejną Pisałem na PW jak się pisze dissy koleżko. Moje główne zdanie, wsadziłeś sobie w swą cipę A dobrze wież że moje dissy rozwalają całą klikę Powiedz który raz, przegrywasz ze mną ziomek? Powiedz ile jeszcze będziesz płakał nad swym grobem? Powiedz kiedy się to skończy, twoja czwarta porażka? Za każdym mym zwycięstwem otwiera się kolejna flaszka. Pisze ten tekst na luzie, wstęp właśnie przeczytałeś Zadam ci pytanie, czy ty kogoś szanowałeś? Musisz wbić to do głowy, że panują tu zasady! Ty się do nich nie stosujesz, twój ryj to forum plami Mówię wara z łapami! Pamiętam jeszcze twój początek Od zera byłeś fanem, lecz w dupie miałeś wrzątek To był chyba moment, weź obczaj jak cię gniotę Ty weź hujku nie płacz, robię z tobą to co mogę Fajtłapo od początku byłeś dla mnie nikim! Ej riki, pierdolony paparazzi się wykminił Jadę cię kutasie, na wszystkie możliwe sposoby Marny, zachwaszczony cwelu nie dożyjesz następnej doby! Na górze masz swój FEJM, który jeździ po tobie hej Ja to wiem, że wkurwiony siedzisz weź to olej! Cóż poradzić, weź sznur i leć do pokoju Zrób pętle na szyi, dobra ziomek znormuj.. Jeszcze coś wymyślisz, potem wina spadnie na mnie Hardcor masz w swojej głowie i tak jesteś hujku na dnie Właśnie stanołeś na nie swoje tereny! Bez ściemy, nikt nie głosuje na ciebie syfie! Nie jesteś i nie będziesz na tym forum jakimś złotym klifem. ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!Wszystko O Mnie: Mój Fanpage:https://www.facebook.com/Majken.Majki Moje kawałki na YouTubie: http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos Galerie:- Moje Dema na YouTube- Zwykła galeria Teksty/DissyStaż na Forum:Wygrane Pojedynki - 128Przegrane Pojedynki - 47Remisy - 6Tutoriale:Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki Odnośnik do komentarza
Szczebrzeszyn Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Hardkor rap skurwysynu Pytasz po chuj to piszę Zamknij pizdę zrób mi laskę Liczę na dyszki w ustawce Dla mnie to prostę jak dziwki w praszce Mam tyle fejmu skórwielu Że myślisz że znasz mnie Mówią mi że mam Flow I pukają w jajko albo niestety ufają moim panczom Szukają beki a zrzucają to na iPod Dla tych gimbusów mój rap to lekarstwo Moja mamusia mówi na mnie Czaruś Nie zdałem na fejma on sam do mnie przyszedł Odpalam temat i już wiem co napiszę A mój emblemat to kartka w kliszę Zazdrościsz skórwielu bo mam talent i mam wzięcie... A do tego mam dziarę na T-shercię Pokaże wam mój harem i opiszę jak to będzie Wtedy wasze stare usiądą na pięncie To zazdrość skórwielu bo mam taką dupencję Co jebie potem i wcześniej Chopie wiem że znasz Mnie tylko świrujesz amniezje Dobra kurwa kończę bo dalej mi się nie chcę Można głosować Ps. Sory że tak długo na imieninach byłem Odnośnik do komentarza
PanHouse Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 makavelli.... "I wonder if he even kissed me goodbye, No i don't on second thought, I just fucking wished he would die" Odnośnik do komentarza
ooGRANDERoo Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Makavelli . Mam się dobrze chłopaku, chcesz pogadać o pudle? Jestem taki jak ty - pięciogwiazdkowy skurwiel. Odnośnik do komentarza
hrabia14 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Makavelli, Odnośnik do komentarza
BigBoNN Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Makavelli. Odnośnik do komentarza
Lordeczek Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Makavelli Odnośnik do komentarza
Gość Menesterowy Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Makavelli. Odnośnik do komentarza
BoJaMamTo Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 W porządku, oke, tylko moim skromnym zdaniem maka, powinieneś się nieco bardziej skupić na sensie, a potem na publice. Kontakt z publiką miałbyś napewno, ale na dłuższą metę słuchałoby się Ciebie, jak zdartej płyty w gramofonie, tym niemniej Makavelli "Gdybym chciał Cię obrazić, po prostu dałbym Ci dojść do głosu " ~PsychoMC Odnośnik do komentarza
Majken Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgadzam się z tobą.. Wiem że zjeba*em ten diss, nie jestem z niego zadowolony. Ale Szczebrzeszyna można położyć przepisem na ciasto, więc wież ;] Ale dzięki za komentarz. <Sorka za offtopic> ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!Wszystko O Mnie: Mój Fanpage:https://www.facebook.com/Majken.Majki Moje kawałki na YouTubie: http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos Galerie:- Moje Dema na YouTube- Zwykła galeria Teksty/DissyStaż na Forum:Wygrane Pojedynki - 128Przegrane Pojedynki - 47Remisy - 6Tutoriale:Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki Odnośnik do komentarza
BJMMA Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Makavelli stoprocent ! Odnośnik do komentarza
Baksiu Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Wygrywa Makavelli Gratuluję! poniewieramy się czlowieku Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.