Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Gamepix.pl

aVeFrugo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Zakupiłem wczoraj serwer 8 slotowy na gamepix.pl. Wszystko działa lecz nie wiem gdzie są jakieś pliki konfiguracyjne tak jak na moim dawnym serwerze hamachi.I nie wiem jak zrobić żeby grać na mojej mapie. Liczę na pomoc w wytłumaczeniu :)

Opublikowano

Dostałeś hasło i login do maszyny?

Wszystkie pliki są w maszynie, w folderze MC

Jest to trochę skomplikowane, by tam wejść.

@down

bez kitu, tak też można i jest łatwiej.

Pokręciło mi się z myshellem :F

Opublikowano

Niewiem jak zalogować się na to FTP jak wchodzę w to to tam piszę : Serwer FTP Użytkownik Hasło Katalog Startowy Język FTP mode Ale niemoge tam nic wpisać tylko hasło

Opublikowano

Nie możesz wpisać tylko swojego hasła musisz podać serwer, czyli ip swojego serwa, następnie użytkownik standardowo root, jednak na takich wykupionych maszynach zapewne przesłali ci twoją nazwę użytkownika, koljeno hasło, które na pewno podali ci też oni i na sam koniec port standardowo 22 i klikasz szybkie łączenie

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Ale jak klikam w panelu na moje ip i tam są dane wszystkie do keidy itp pozniej klikam na takie 2 szczałeczki i tam trzeba to wpisać lecz mogę tylko hasło wpisać bo jak klikam żeby wpisać ip to sie nic niedzieje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...