Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót na s5

roofipl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam na s5 (astralu) woja mentala 70 lvl, skille są następujące: duchowe g1, walnięcie g1, silne m8. Biolog skończone konary zelkova. Mam również buffa 35 lvl ( bez ślubu) pomoc i błogo po 29%. Na woju nie mam nic, kompletnie nic a chciałbym wrócić do gry na tym serwerze, jaki sposób polecacie, żeby się odrobić? Za pomoc oczywiście polecą lubię to, pozdrawiam.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Na początek zrób dropka do m1/m2 , zostań tam trochę potem jak juz trochę kasy zarobisz to 35 i m2 metki zazdry i tak odrobisz powoli.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Koledzy, albo dojdź do jakiejś gilldi i poproś o pomoc. Powinni Ci pomóc.

Możesz też pisać do starych znajomości z tego serwera jeżeli jeszcze grają, może Cię pamiętają i pomogą.

Licze na lajka.

Opublikowano

A jak jest teraz na pl'u z hackami? Są działające fishboty za które nie banują? Jest jakiś sposób na blok hs? Sry, że tak pytam ale długo w metka nie grałem i się nie orientuję ;d

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Hs nie daje ci 100% gwarancji ze cię nie zbanują.

fb

http://www.mpcforum.pl/topic/102466-fishbot-1-3i-beta-up/

http://www.mpcforum.pl/topic/474816-dlm2fish-41-by-erpel-zakaz-allegro/

http://www.mpcforum.pl/topic/288020-tut-spis-wszystkich-sposobow-na-zablokowanie-hsa/

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Możesz łowić rybki, ale według mnie to żmudne.

Na dodatek ludzie małży nie kupują coraz częściej.

Na twoim miejscu założyłbym dropa na m1 na metki.

Za tą kase kupiłbym jakieś słabsze eq(boga+6,parta/magnet+6,tarcza na 61+6, hełm na 60 +4/5/6itp.) i dropiłbym wojem (70). :]

Tyle ode mnie.

Opublikowano

Jest kilka możliwości zarobku.

Dropek 10-15 lv i ubijanie metków w m1, 35lv + bojowiec i metki 35lv, 20lv mental i dropić medale, łowić ryby.

Opublikowano

Ja kiedys zeby sie odrobic zrobilem dropa 35lvl i na @@ medale dropilem i selalem. Tez mozesz na fish bot nastawiasz i lowi ryby selasz po np 500k (Niewiem po ile teraz ida) Lub oszukujesz z duplikacja broni :P Ale najlepiej na medalach i metkach w m2. Jak sie na tym odrobisz leszesz Agresywnych z dobrym eq i odrobiles sie :P

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...