Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Minecraft - nie działa dzwięk

Lukaszekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem, gdy zainstalowałem Minecraft'a na nowym kompie (wszystkie sterowniki zostały zainstalowane poprawnie) okazało się, że nie działa dźwięk. Na początku myślałem, że to bug i czekałem. Gdy nic to nie dało robiłem update Minecrafta to też nic nie dało. Teraz więc zwracam się z prośbą do was. Pomóżcie!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam to samo :( Nie mam dźwięku tylko w minecraft, robiłem force update, usuwałem folder .minecraft, usuwałem te [cośtam]x64 i nic :(

Cały czas mi dźwięk nie działa, pamiętam że w 1.8.1 chyba działał, ale później przestał działać :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Odłącz kabel od komputera odpowiadający głośnikom/ mikrofonie, a następnie go włóż.

Też tak czasami mam.

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Ja też nie mam dźwięku w minecrafcie i nic nie pomaga ;/

Jak pomogłem to daj "lajka".

To nie boli,a mnie motywuje do pomocy

:)

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

@.bot

Kurwa, mistrz się znalazł >_< Usuń launchera...

Dołączam się do pytania, mi też nie działa dźwięk, winda siedem 64 bit. Używam launchera by Geoning lub by AnjoCaido.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Ja już naprawiłem problem w bardzo dziwny sposób.

Mam win 7 i laptopa. Na laptopie dźwięk chodził ładnie. Zobaczyłem w kompie .minecraft i się okazało, że nie ściąga mi plików z muzyką! Więc przesłałem je przez sieć domową z laptopa na kompa. Zrobiłem update i git :)

Opublikowano

Skoro wolicie kraść i ściągać lunchery niewiadomego pochodzenia to nie dziwie się. Do tych co mają oryginał i nie mają dźwięku, przepraszam cofam stwierdzenie. Czasem tak jest, że trzeba chwilkę sobie pochodzić i dźwięk w pewnym momencie się włącza.

• 1 rok później...
Opublikowano

Przeinstaluj javę. Zaktualizuj kartę dźwiękową. Hmmm. Może reinstal minecrafta ?

xXauz.png

By Me

;) Zostanę ADMINEM Na Serwerze MC !.

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

nie mozna przypinać sie do tematów :)

a tak btw. probowales na innych (starszych wersjach) minecrafta? bo mam ten sam problem na 1.6.1 ale na 1.5.2 chodzi gładko dzwiek. moze notch cos zwalil przy tworzeniu dzwieku na twoja wersje :D

2s6wxf4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...