Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KSW Pudzianowski vs Thompson

F4k3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahahahahahahahhahahhaha

Life is brutal, ale ma rację bo powinien co najmniej zremisować.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

W zyciu nie powinno byc remisu . Przeciez pudzianowski uderzyl go kilka razy w stojce i na tym sie zabawa zakonczyla. Przez 7 min dostawal po mordzie . W ostatnim momencie udalo mu sie go obijac tylko dlatego ze zlapal sie za liny co jest nieprzepisowe jedyne co mi sie podobalo to dzwignia pod koniec z ktorej i tak mu uciekl. Jakby nie sedzia to by nie wyszedl z parteru i by przegral i tak. Jesli cos to 3 runda powinna byc a nie remis.

Ale i tak ciesze sie z wygranej pudziana bo go lubie sercem ale sportowo nie spelni sie w mma ale i tak zrobil wielkie postepu i szacun :)

Zastanawiam sie kto teraz bedzie chcial walczyc w KSW :F

wakow9.png
Opublikowano

W zyciu nie powinno byc remisu . Przeciez pudzianowski uderzyl go kilka razy w stojce i na tym sie zabawa zakonczyla. Przez 7 min dostawal po mordzie . W ostatnim momencie udalo mu sie go obijac tylko dlatego ze zlapal sie za liny co jest nieprzepisowe jedyne co mi sie podobalo to dzwignia pod koniec z ktorej i tak mu uciekl. Jakby nie sedzia to by nie wyszedl z parteru i by przegral i tak. Jesli cos to 3 runda powinna byc a nie remis.

Ale i tak ciesze sie z wygranej pudziana bo go lubie sercem ale sportowo nie spelni sie w mma ale i tak zrobil wielkie postepu i szacun :)

Zastanawiam sie kto teraz bedzie chcial walczyc w KSW :F

Uwierz Mi, że będą walczyć. Pudzian ładnie go obił na koniec drugiej rundy i jak widać wystarczyło. Duma Thompsona została rozbita i się chłopak popłakał, chociaż ja też wolałbym trzecią rundę.

Opublikowano

Moim zdaniem gdyby nie te ostatnie ciosy w 2 rundzie pudzian by przegrał.Chociaż jak walnął thompsona to ten nie wiedział co się dzieje potem taki zmulony chodził

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Wg mnie pudzian i tak przegrał, 2/3 walki leżał pod thompsonem i nic nie mógł zrobić.

Wygrał tylko dlatego że walka odbyła się w Polsce.

Opublikowano

Jak dla mnie Thompson powinien wygrać! ... wygrał dlatego że walczył w Polsce ( jak każdy i tak Polak wygrał )...

może mi ktos przetłumaczyć co Thompson gadał ??

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Tylko, że Tompson jak zapewne zauważyliście chwiał się w drugiej rundzie, a Pudzian nie. No i jeszcze końcówka jak Pudzian kilka razy obił mu twarz. Dla mnie remis, ale nie ja o tym decyduje.

Ps. Mogli jeszcze powalczyć trochę ;D

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Wg mnie pudzian i tak przegrał, 2/3 walki leżał pod thompsonem i nic nie mógł zrobić.

Wygrał tylko dlatego że walka odbyła się w Polsce.

Co z tego ze thompson lezal na pudzianie jak malo mu zrobił... nie umial tego wykorzystać pudzian tez kilka ciosów mu wtedy zadał lecz runda 1 i tak dla thompsona druga runda dla pudziana statystycznie thompson w rundzie 1 nic nie zrobil pudzianowi a pudzian w drugiej troche mu przylał i wygrał

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Co z tego ze thompson lezal na pudzianie jak malo mu zrobił... nie umial tego wykorzystać pudzian tez kilka ciosów mu wtedy zadał lecz runda 1 i tak dla thompsona druga runda dla pudziana statystycznie thompson w rundzie 1 nic nie zrobil pudzianowi a pudzian w drugiej troche mu przylał i wygrał

Popieram. Wygrana słuszna.

Opublikowano
Uwierz Mi, że będą walczyć. Pudzian ładnie go obił na koniec drugiej rundy i jak widać wystarczyło. Duma Thompsona została rozbita i się chłopak popłakał, chociaż ja też wolałbym trzecią rundę.

Nie mozna rozbic dumy tego czlowieka i by sie nie poplakal poprostu takie przekrety tylko w polsce. Nie beda walczyc bo zaden nie podpisze kontraktow z tak nie powazna gala ktora tylko daje polakom wygrywac i daje im najgorszych przeciwnikow jakich mozna oprocz terazniejszej i ostatniej. Nikt powazny nie podpisze kontraktow z nimi teraz.

Ludzie jedyna akcja pudziana czyli akcja pod koniec ostatniej rundy byla faulem bo trzymal sie za liny . Czyli gowno zrobil i powinien mu sedzia odebrac pkt za to jeszcze. Nie beda chciec walczyc bo wiekszosc walk konczy sie wygrana dla polakow na punkty przez to ze walcza w takim gownie jak KSW. Zreszta jedyny dobry zawodnik w KSW nie jest polakiem .

wakow9.png
Opublikowano

Przetłumaczona gadka Thompsona ,lajki proszę ! :P

Po krókiej rozmowie "Pudziana" z Jerzym Mielewskim z Polsatu Thompson wyrwał dziennikarzowi mikrofon i zaczął miotać przekleństwami. - What a f...g joke! - krzyczał. - Tak, dajcie Mariuszowi duży aplauz. Co to miało być. To jakiś żart, a wy chcecie to oglądać!? - kpił Anglik, nie szczędząc popularnego w jego języku słowa na f i jeszcze kilku innych niecenzuralnych zwrotów. Uspokajać musiał go jeden z właścicieli federacji KSW Martin Lewandowski.

Dodajmy że tuż po walce Thompson ze złością cisnął wręczonym mu pamiątkowym pucharem. Trofeum o mało nie znokautowało... dziennikarza Wirtualnej Polski, prowadzącego relację na żywo z gali KSW 17.

Więcej straci ten co to wszystko liczy...

Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu..

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

z D&G'em polować na łanie =)

Opublikowano

sędziowie to nie amatorzy choć i tak sprawiedliwie tego nie ocenili ... Pierwsza runda jak ktoś powiedział zdecydowanie dla Thompsona choć i tak dużo w niej nie zrobił , 3/4 tej walki Pudzian był pod Thompsonem a on nie umiał tego wykorzystać . za to druga runda dla Pudziana , te kilka ciosów kiedy thompson " prawie lezał " zrobiło wrażenie na wszystkich choć wcale nie bylo by tych ciosów gdyby nie to że Pudzian trzymał się lin

Opublikowano

KSW - Maszynka do zarabiania hajsu na frajerach sponsorowana przez POLSAT ;).

Nie dziwi mnie werdykt sędziów ponieważ była to zagrywka marketingowa. Marketingowa ? Wtf? Już tłumaczę , chodzi o to, że tak naprawdę PUDZIAN przyciąga większą część widownii niż pozostali zawodnicy ;). Gdyby PUDZIAN przegrał znowu to kolejne KSW mogłoby odnotować znaczny spadek zainteresowania, a co za tym idzie ? Spadek dochodów z reklam itd. ;).

Boks niestety też się sprzedał reklamom i marketingowi. To, że Kliczki biją się do 10-12 rundy nie dziwi pewnie nikogo. Chodzi o czas na reklamy.

jqeuR.png

Opublikowano

Walka pudziana zostala anulowana ,

http://www.sport.pl/sport-lodz/1,117108,10720867,KSW__Walka_Mariusza_Pudzianowskiego_z_Jamesem_Thompsonem.html

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Wątpię, żeby będzie dogrywka TERAZ. Ale Pudzian by wygrał 3 rundę, miał więcej sił, a Thom był oszołomiony i obity.

dópa!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...