Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lucky Shot

grochu21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TO jeszcze raz ja.

Wiem że można z Lucky Shota za dinary otrzymać Ai_Aw lecz powiedzcie przy losowaniu której broni Ghurka Czy Ballistick Knife???

PLZ O SZYBKIE ODP.POMOC WYNAGRODZĘ Like i 5

Opublikowano

W gurhce i balastic. Nie ma różnicy :) I tak wylosujesz. Liczę na like xD

49617363.png

Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D

Pomogłem ? Daj plusika to nie boli.

Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4%

:)

Opublikowano
Wiem że można z Lucky Shota za dinary otrzymać Ai_Aw lecz powiedzcie przy losowaniu której broni Ghurka Czy Ballistick Knife???

Ale pamiętaj, że nie koniecznie dostaniesz tego AI-AW'a.. Może Ci się także trafić K1 czy Dual Berretas, więc więcej kasy stracisz na wylosowanie tego AI-AW'a niż jakbyś normalnie kupił.. No i jak kupisz jest on na znacznie dłuższy okres..

Nothing to do here.

Opublikowano

Mi się wydaje, że to zależy od szczęścia na ile dostaniesz AI-AW, nie od tego czy jako główną nagrodę wybierzesz droższy czy tańszy nóż..

@Down: Matko, nie bawię się w Lucky Shot, więc mogłem się pomylić.. Gram w WR już ponad dwa lata, więc nie mów że się nie znam.. Teraz już wiem, że to co Ty napisałeś jest prawdą..

Nothing to do here.

Opublikowano

@UP Nie znasz się to nie pisz dobrze.? A poza tym możesz edytować swój 1 post...

Broń z lucky shot dostaniesz na tyle, ile postawisz.

• Postawisz 1 raz na jedną grę - Dostaniesz losową broń na 3 dni
  • Postawisz 2 razy na jedną grę - Dostaniesz losową broń na 7 dni
  • Postawisz 3 razy na jedną grę - Dostaniesz losową broń na 15 dni
  • Postawisz 4 razy na jedną grę - Dostaniesz losową broń na 30 dni

@UP No dobra, ja Ci tylko mówię, że jeśli nie wiesz bądź nie jesteś pewny to nie wprowadzaj ludzi w błąd :-)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

W luckyshocie jest trochę tych broni. Nie zawsze dostaniesz k1 lub A1 Aw, możesz 2 razy pod rząd trafić magnuma na 30dni. Możesz wylosować z każdej broni..

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

no własnie jest to takie koło fortuny... niewiesz co wygrasz ale ważne ze wygrasz...

ja tak stingera na 60 dni wylosowałem ;///

tak wiec lepiej wejsc do is i kupic tą awke na te 30 dni czy 7.. nie trzeba juz premki na to :)))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...