DubleRs Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Witam. Wiec od pewnego czasu MC zaczyna mi się 'zacinac' niewiem dlaczego myslę ze na 1,8 ghz nie powinno się ciąc (Ja tak mysle ) na dole wam dam ss'a z 'komputera' i napiszcie mi co zrobic. Ps. Nie mówic mi ze 'format' tylko dobre zaradzenia ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafia21 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Dokup 2 GB ramu i kup 2 rdzeniowy procesor, co najmniej 2x 2.0 - powinno pomóc, jeśli nie to: przydziel javie więcej ramu i ściągnij moda OptiFine lub zmniejsz ustawienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DubleRs Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 jak przydzielic mc wiecej ramu powie mi ktos? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonye Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jeżeli chcesz zwiększyć ilość pamięci RAM uruchom launcher z linią komend java -Xmx<number Ram in MB>m -jar MinecraftLauncher.jar na przykład java -Xmx2048m -jar MinecraftLauncher.jar Z autologowaniem java -Xmx2048m -jar MinecraftLauncher.jar Nick Hasło for example java -Xmx2048m -jar MinecraftLauncher.jar Geoning mojehaslo Ściagnij ten luncher: http://www.mpcforum.pl/topic/481266-nowy-launcher-minecrafta-new-minecraft-launcher/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DubleRs Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ile polecasz mi ramu dac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonye Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 A daj 1,2 gb. Jak komputer będzie ogarniał to daj troszkę więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DubleRs Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Mam problem próboje właczyc (robilem tak jak na filmie) i wyskakuje okienko po czym sie zamyka ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BosskiRoman Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 spróbuj normalnie jak masz wejść w menedżera potem procesy znajdź jave i tam prawym i ustaw priorytet daj wysoki. Ściągnij takiego texturka dobrego na zwiększenie fps zaraz podam link Prosiłbym o Lubie To Lubie To Sygnaturka wykonana przez FailStunt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DubleRs Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 ok czekam na texture packa(dalem sobie 1,6 ramu lecz musze miec all prócz Far - Dostaje Crasha.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.