xxerorxx Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Opis Bug polega na tym ze stoisz w Miejscu zombie wbiega do domu i cie nie atakuja i tak do upadłego . czasem zombi sie zlaguje i stoja w miejscu poczekasz chwile i idą juz normalnie a ty se nabijasz Wykonanie Screeny 1 2 3 Filmik [ Sory za jakość Cam studio ; / ] ; Wymagania Max osób - 1 Możliwość wykonania buga - Do konca! Trudność - 0% Wymagana - Minimum 1 osoba. a Tu moje Ss'y ; 1 - 2 - Dla nie wierzących FILMIK HD Liczę na + Witam wszystkich Dziś przedstawiam wam fajny Gilitch na Mapie Cabin fever Głupio że Bug jest od 16 Rundy .... : \ Moje Ss'y żeby nie Było Myślę ze się spodoba a tu Kilka ssy Jak go wykonać na pewno wam się też go uda zrobić Powodzenia! Screen NR 1 Screen NR 2 Screen NR 3 Screen NR 4 Screen NR 5 Może już z was Ktoś tego Buga / Gilitcha zna Ale to tam nic I proszę o same Dobre Komentarze za dobrą Robotę Mozesz Mnie nagrodzić Lajkiem Będę wdzięczny Narazie! Opis Bug polega na tym ze stoisz na skraju zombie do ciebie podchdozi i ci nie zabierają HP Bug zrobisz w 1 osobę nie próbowałem tego we 2 Bug działa od 16 Rundy Instrukcja ; Bug działa od 16 Rundy idziemy do góry tam gdzie Miini 1347 i po lewej stronie jest parapet wskakujemy na niego i skaczemy na dach góre prost ss Ss Liczę na Lajki i wypowiadać się co sądzicie ! Opis kucamy na drzwiach a zombie nas nie dotyka Bug jest od 16 Rundy ;( w Kibelku xDD Wykonanie by me Ss'y LICZĘ ŻE SIĘ PRZYDAŁEM I Liczę na LAJKI ! Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Był taki bug bardzo dawno temu. Ale inaczej go się wykonywało ( troszeczke) Nie wiedziałem że wrócił... Jak możesz daj filmik. PS.Masz tutaj dawny temat : http://www.mpcforum.pl/topic/365411-bug-cabin-fever/ Odnośnik do komentarza
Croopek69 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 To jest wykrywalne czy nie? Czy można za to bana wyłapać tylko jeśli ktoś nas zraportuje? Odnośnik do komentarza
xxerorxx Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jeżeli nikt nie wyśle ss'y do suportu to nie masz szansy na bana lepiej robić Buga z kolegami albo jak sie samemu gra Licze na +y ;d Odnośnik do komentarza
ziomalq12347 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Macie jakieś dowody ze ten bug nadal dziala? Ja i tak go nie bede uzywal bo sie cykam o bana. Odnośnik do komentarza
Croopek69 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Proszę o konkretną odpowiedź. Czy jeśli nikt mnie nie nagra. Będę grał sam. mam jakiekolwiek szanse na dostanie bana? Nawet 0.001%. Oczywiście bana za ten bug, nie za coś innego przypadkowego... Chodzi mi o to czy wgl istnieje jakiekolwiek prawdopodobieństwo że grając tak dostanę bana Odnośnik do komentarza
xxerorxx Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 [email protected] Nie powinneś dostać bana nawet na 0.001% ; ] to tak jak z Bugiem wcześniejszym tam gdzie sie otwierają te drzwi na 16 ;] to za to tez nie ma bana no może ze ktoś cie nagra i wyśle do nexona ;] Filmik juz mam tylko dopiero zapisuje się w sony vegasie ; ] Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 @Up fail. Jak możesz daj filmik. A ja Ci to wcześniej proponowałem. @ Croopek69 Dostaniesz bana jak : GM wbije Ci do rooma i zobaczy co robisz ;D Jak ktoś raportnie ( nagra filmik , zrobi SS'a) Jak zobaczą twoje staty na CF'ie ( chodzi mi oto że bd trochę nie normalne ) Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Macie jakieś dowody ze ten bug nadal dziala? Ja i tak go nie bede uzywal bo sie cykam o bana. Działa ponieważ screeny jakie dodał są robione 26.11.11.a jasno na nich widać,że używa tego buga. Odnośnik do komentarza
Sneakysu Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 jasno na nich widać,że używa tego buga. Może Zombie akurat do innych Humanów leciały ? ;P Ciekawe, że Bug wrócił, na ogół nexon niszczył napotkana na zawsze ;] Odnośnik do komentarza
xxerorxx Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jak na moich ss jestem Tylko Ja akurat sam grałem Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jak na moich ss jestem Tylko Ja akurat sam grałem Najlepiej jak dał byś filmik wtedy było by to w 100% wiarygodne Chodzi mi o działanie buga Odnośnik do komentarza
xxerorxx Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Tak wstawię filmik do 40min zależy jak YouTube będzie leciało ; ] na razie w sony jest 57% Odnośnik do komentarza
ziomalq12347 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Do prezentowania buga nie musisz montowac w vegasie tylko w movie makerze, tam duzo szybciej zapisuje filmy. Odnośnik do komentarza
xxerorxx Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Nie chce mi sie pobierać Makera zawsze montuje Filmy w Sony juz 75% Odnośnik do komentarza
Bebson Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 walisz w ściane i letko się obracasz - WTF ! Letko ?... Nie zasłaniaj się żadnymi "chorobami" bo jesli się chce to można nie robić błędów... co do tuta, to hmm wg mnie nie tyle ten bug powrócił co był cały czas tylko nikt sie nie kapnął jak go wykonac innym sposobem i tyle. No ale za znalezienie like sie nalezy. GJ ale to orto popraw... | 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member | Odnośnik do komentarza
xxerorxx Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Filmik na t już Leci będzie za 30 min ale SŁABA JAKOŚĆ ; / Viedo : Odnośnik do komentarza
[email protected] Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Widać na filmiku że Bug działa ; ) ;d ! trzymaj + Odnośnik do komentarza
xxerorxx Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Nowy Filmik mój : Dawać + Odnośnik do komentarza
Croopek69 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 A u mnie pojawił się taki problem że po bodajże 10 rundzie stojąc w tym rogu nagle coś zaczyna mnie atakować, a żaden zombie nie podszedł no i niestety ginę. Wie ktoś ock? Odnośnik do komentarza
xxerorxx Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 bo może sie poruszałeś czasem też tak mam ale potem robię i juz all gra ;d liczę na + Odnośnik do komentarza
DjSkOrPiOn88 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Croopek69 Od 10 rundy jest nieprzydatne robie buga i dziala ale jeśli wychodzą zombi z piwnicy i jestes sam to juz się nie przydaje bo cie bija ze schodkow od piwnicy. Odnośnik do komentarza
Dennisq Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Idzie tam wejść waląc w ściane i idąc prosto na kucka. nie trzeba się obracać Odnośnik do komentarza
xxerorxx Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 No wiem ale zrobiłem tak Odnośnik do komentarza
ziomalq12347 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Dziwne, bo wczesniej ten bug nie dzialal. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.