Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Relase] Tabelka PG hacka by Gammera

Gammera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
MAŁE UWAGI!!!

Nie dziala z potworkami , ktore maja malo hp (najlepiej dziala na tych ktore sa na lvlu 40++)

Jezeli jakis hack nie dziala , maple sie wylacza - zrestartujcie komputer .

MYGOD NIE DZIALA NA ATAKI MAGICZNE!! (czyli jezeli potworek walnie Cie z magii to oberwiesz normalnie)

Działa z wszystkimi potworkami oprócz Snaila.... wystarczy umieć sie posługiwać MyGodem.

MyGod działa na Ataki Magiczne, zrób 0/0 i dostań z magi a zobaczysz 100x miss :P (tak samo jak z oryginalnym PG Skilem nie da sie oddać magi DMG :P)

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmm juz robie 00/00 i zobaczymy :P

Dzieki za podpowiedz :)

Btw. Sezabi Ci pomagal , czy uzywales jego skryptow czy cos ?:O

Hmmm zmienilem na 00/00 i np malpka dalej mnie trafia za normalny dmg.

2 + 2 = 5

Opublikowano

Ej, gammera, zrobiłem to co mówiłeś i nadal nie mogę włączyć :/

Staram się pisać poprawnie po POLSKU!

Warrock - Niezła gra, ale ze słabym netem lub kompem to już gorzej ;] (Ostatnio nie gram)

Opublikowano

Ale Wy jesteście hamy ja na enigme juz sie nie poznaje bo dawno nie uzywalem .Mógł by ktoś napisać TUTKA z screenami a nie Gammera czy też Gammer napisał tutuek juz jest =.= ja nigdzie go nie widze prosze o napisanie i nie bede tu pisac tekstow typu napisz na gg moje bo to bezsesu lepiej napisac tutka z kolorowymi obrazkami dla kazdego i tyle =.- jak cos pomylilem to sory xDDD

Wiesz co ci powiem głupi skurwysynie ?? Moja mama dobre ciasta robi :]

eMs

rukiazj3.th.png suzumiyaharuhinoyuuutsukh8.th.jpg 12566620050620124711dj7.th.jpg elfenlied17qh6.th.jpg fsn00024pp2.th.jpg

284239619.png

Suzumiya Haruhi No Yuuutsu the best anime of my life !!

Masz Athisa gg ? To sie ciesz bo ja też mam :P

Opublikowano

Ok - juz zmienilem skrypta i dziala lepiej :P

Jednak podziwiam Cie ,ze masz tylko 2 adresy otwarte ... Wiec mygod i pg razem z blinkiem ? ..przydalby sie nodelay :P

Jednak wole ,zeby te skrypty nie wycielky :P

Narazie kombinuje co tu z skryptem z pg zrobic :P

Ładny kolorowy tutek? - nie chce mi sie (sam moze sprobuj:P) - nastepnym razem nic nie udostepnie i juz :P

Spokoj bedzie przynajmniej :P ... A tut jest - w przyklejonych :P

2 + 2 = 5

Opublikowano

lol... tylko niepotrzebnych postów narobiłem... a wystarczyło tylko http://www.mpcforum.com/showthread.php?t=216102 :)

@DOWN: nie zauważyłem... a mam problem, włączam engine, wczytuje twoja tabelkę klika na maple i odrazu reset kompa :) dalem delete gg i to samo... a ten engine z programami z nim to powinny być w folderze maple? a jeżeli tak to mają być obok plików do maple czy w folderze engina?

Warrock - Niezła gra, ale ze słabym netem lub kompem to już gorzej ;] (Ostatnio nie gram)

Opublikowano

zapomniałem o konfiguracji engine... poda ktoś może? bo nie pamiętam za dobrze :/

Mam tak:

General settings:

[x]

[x]

[x]

[x]

[x]

[x]

[x]

[ ]

[ ]

Scan settings

[ ]

[ ]

[ ]

[ ]

[x]

[x]

[ ]

[x]

File Associations:

Nic nie mam zaznaczone

PLuigns:

nic tu sie nie robi

Code Finder:

[x]

[ ]

[x]

[ ]

Assamler:

[x]

[x]

[x]

[ ]

[x]

[x]

[x]

Extra:

[x]

[x]

[x] <-- na szaro

[ ]

[ ] <--- na szaro

[x] <--- na szaro

[x]

[ ]

[ ]

coś jest źle?

Opublikowano

"C:\Documents and Settings\Dawid\Pulpit\MoonLight Engine 1129.1\MoonLightEngine.exe" -1121

To moja sciezka skrotu na pulpicie.

Wlaczam maple i wylacza mi sie z informacja ze hack zostal wykryty :(

Prosze o pomoc!

Opublikowano

Sprobuj jeszcze raz wlaczyc - mi czasem za 1 razem tez pokazuje ten komunikat

A jezeli dalej tak bedzie to zmien plik boot.ini . tut o tym jest na 100% na mpc.com :P

Wiw3k ... powiedz mi tylko czy dd zostawic na 0/0 czy je pozmieniac ? - bo jak zmieniam to nie dostaje obrazen (tylko te , ktore sa w dmg) ale za to potworkowi odbiera po 1~5hp ... kombinowalem z liczbami i nie umiem znalezc odpowiedniej kombinacji... Jeszcze :P

2 + 2 = 5

Opublikowano

Korzystalem z tego + dodalem no blinka , ktorego wczesniej nie bylo :)

Wiec nie wiedzialem czy napisac ze wziete z cheatengine , czy napisac swoje .... No coz - zawsze mozna zmienic :)

2 + 2 = 5

Opublikowano

Odpowiesz mi czy mam dobrze skonfigurowanego engine?

Opublikowano

To juz naprawde nie wiem jak wam pomoc - a co do Ciebie Slimak - engina konfigurujesz uruchamiajac plik ktory ma rozszerzenie .reg - powinien byc w folderze engina

I pomyslec ,ze jeszcze 5 godzin temu to byl moj mul na 26 lvlu....

maple0091cf0.jpg

2 + 2 = 5

Opublikowano

Gammera, ale to przeciez nie jest euro spear? xD

Kurde :/ A wiesz moze skad wezme jakiegos engina, skoro ten wykrywa? ;/

@EDIT

Dobra juz poszlo =}

Ale co teraz? Wlaczam engine, wlaczam maple, wlaczam tabelke. Zaznaczam na tabelce jakies badziewka i..? Nic sie nie dzieje, potwory zadaja mi normalny dmg? :( Mam 27 lvl i golem mnie dojechal :/

Opublikowano

A Ty myslisz ,ze tylko eurospear to moj mul ? euro jest po przejsciach (tj kolo 10 banow)

I ma obecnie 37 lvl chyba :P

Ale mialem wczesniej sina :P - btw. juz prawie 63 lvl :P

A co do engina - ten jest jedyny dzialajacy i musi dzialac na 1 rdzeniowym procku (gorzej z 2 rdzeniami)

@up - postaram sie o tutka razem z obrazkami - jednak narazie "expie" i chce w jeden dzien dokonac niemozliwego - 70 lvli sinem w jeden dzien :)

Zobaczymy jak pojdzie :P

2 + 2 = 5

Opublikowano

@Up

A zaznaczyels EIP itd ??

Najlepiej zeby Gammera / Maniusiek / Wiw3k albo ten ktoremu chodzi zrobil pieknego przejzystego TuTa :)

oMS :

3x - Cleric - Semi Active

8x - Bandit - Very Active

Opublikowano
A Ty myslisz ,ze tylko eurospear to moj mul ? euro jest po przejsciach (tj kolo 10 banow)

I ma obecnie 37 lvl chyba :P

Ale mialem wczesniej sina :P - btw. juz prawie 63 lvl :P

A co do engina - ten jest jedyny dzialajacy i musi dzialac na 1 rdzeniowym procku (gorzej z 2 rdzeniami)

@up - postaram sie o tutka razem z obrazkami - jednak narazie "expie" i chce w jeden dzien dokonac niemozliwego - 70 lvli sinem w jeden dzien :)

Zobaczymy jak pojdzie :P

hm... no to chodzic napisz mi co potrzebuje (reszta juz siebie poradze)

Ps. normalnie masz vacka w Tabeli ???

lol

Opublikowano

Co mam zrobic, jak wlacze engine i maple. Nastepnie zaznacze cos w tabelce? Mam to zaznaczac czy cos wiecej? Bo cos nie dziala chyba i potworki mnie atakuja :(

Opublikowano

@Up

Tak w tabelce

Sluchaj skorzystaj z TuTka Hackowanie v.50 by Kinderkoza podobnie sie to robi...

I skorzystaj z MPC.Com :)

@Edit2

No kurwa -.-

wykrywa mi hacki co zrobic ??

Zrobcie polskiego pieknego TuTka i bedzie pieknie

oMS :

3x - Cleric - Semi Active

8x - Bandit - Very Active

Opublikowano

Dokladnie - skorzystaj z mpcforum.com

Tam jest dokladny tut z obrazkami nawet na 1 stronie EMS (old skewl hacking)

wszystko sie robi IDEALNIE jak tam- tj. zmiana eip , write script itp - ja tam sie wszystkiwgo nauczylem.

Jak bede na statku po 3rd joba to zajme sie malym tutem narazie bez obrazkow , bo chce tak dzis moze do 80 lvla dobic.... :)

Jak ktos ma wysoki lvl , a przydaja mu sie te itemy co mam na screenach to niech pisze , bo ostatnio omega 92 att poszla do npca :P

A tak bym ja oddal za darmo :P

2 + 2 = 5

Opublikowano

Na tym old skewl pic tucie, jest pokazane ze nad obrazkiem trzeba dac change script.. a u mnie sie nie da :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...