Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka WFT?

danielhinz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam włączyłem dzisiaj MT2 i jakieś dziwne sterowanie mam na myszce a mianowicie. Na PPM mam tak jak by LPM a na kółko mam stary PPM. Pozmieniało się coś a ja zbytnio nie wiem jak naprawić. Ma ktoś jakiś pomysł?

Opublikowano

eee mleko ?

podłącz inną mysz i tyle ... innej możliwości nie widze

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

i tylko Ci się tak dzieje w metku ?

no nie wiem, odłącz podłącz, zmień port usb , na dole ( obok zegara , antywirusa, dźwięku i innych pierdół ) jest taka mała klawiaturka , może tam coś sie zdupcyło :x

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Gość PoweRade™
Opublikowano

http://www.mpcforum....lem-z-metinem2/

Zajrzyj tu

Opublikowano

Miałem tak kiedyś ale wyłączyłem anty wirusa i wszystko wróciło do normy , więc może też to pomoże .

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Ja pierdole, a ci znawcy wyżej piszą o uszkodzonej myszce. Szkoda, że nie napisaliście, żeby formata zrobił...

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...