TakieTam Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Witam. mam oto taki problem gdy wlanczam metka wszystko git zaloguje sie widze postac i klawiatura mi nie działa ;/ musze myszka all robić ... Co z tym zrobic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PoweRade™ Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Dołączam się do pytania . Mam tak samo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość `NJoy Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Wyłącz antyvirusa, lub ustaw jako plik zaufany [metin2bin] czy jak to tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glinka. Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Pewnie używasz Avasta. Wyłącz go i po sprawie Lub jak napisał przedmówca dodaj procesy metin2 do zaufanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakieTam Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 aha jak dodac do zaufanych? ;/ mam win 7 by co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popielnik Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 jak odpalsz to powinna wyskoczyc informacja avasta dajesz tam otwieraj normalnie i zapisz ustawienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x070x Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 jak odpalsz to powinna wyskoczyc informacja avasta dajesz tam otwieraj normalnie i zapisz ustawienia Tak, jak UP. Miałem to samo. Dawaj "otwórz normalnie". Bo teraz pewnei otwierasz "w środowisku izolowanym" Things have changed. Forever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canold Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Miałem tak kiedyś ale wyłączyłem anty wirusa i wszystko wróciło do normy , więc może też to pomoże . Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.