Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

P90TR czy UMP45

kikisw

Co wybrać ?  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. P90TR czy UMP45?

• P90TR
      47
    • UMP45
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Zamierzam kupić P90TR albo UMP45. Dobrze mi sie gra UMP i P90 dlatego nwm co wybrać :/ Pomożecie?? Wydaje mi sie ze chyba tr bo ma wiekszy fire rate. Co polecacie?

Opublikowano

ump duza celnosc i dmg 2/3 strzalami powala a trk to wielke gowno no skillowe co walisz full auto bo inaczej nikogo nie dedniesz takie moje zdanie

-Ushio.png
Opublikowano

ump duza celnosc i dmg 2/3 strzalami powala a trk to wielke gowno no skillowe co walisz full auto bo inaczej nikogo nie dedniesz takie moje zdanie

A w tej bajcie były smoki? Jak Ump powala 2 strzałami to ja jestem madonna (chyba że trafisz w głowe to wiadomo..)

Wątpie że zabija i nawet na 3 strzały..

Trką ogarniesz i piękne banki wsiadają

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Takie opowieści sadzisz, że śmiem stwierdzić, iż nie grałeś w Combat Arms.

@top.

p90tr

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

TR jak narazie wygrywa ale chyba wezme UMP. Z niego zrobiłem 4 unvele a z p90 zero nawet fantastica a tyle samo gram nimi :)

Opublikowano

To że nabiles ump wiecej combo to nie znaczy ze to jego masz kupic bo to tez zalerzy od farta i od tego z jakimi graczami grasz. Ja bym bral zdecydowanie p90 bo gralem obydwiema bronmi i ump jest dla mnie denny.

beznazwygr.png

Opublikowano

jestescie nieogarnieci jezeli proponujecie kolesiowi trk noskillowa bron ;] jak ogarniasz to bierz ump45 to zobaczysz co lepsze a do tego co twierdzi ze nie gralem w CA to sobie wlacz kup ump i trk i porownaj baranie...

///podjudzanie do flamewaru 3 D block postów

-Ushio.png
Opublikowano

@up

No no juz sie tak nie spinaj, jak dobrze grasz p90 tr to cisniesz same hedy. Co do tego zabijania na 2/3 strzaly to jakos nie wierze puki nie zobacze. Ważne jest takze jakiego ma vesta i ile hp, wiec nie zawsze to beda 2/3 strzaly..

beznazwygr.png

Opublikowano

bierz ump ale jeśli dokupisz do tego magazynek na maxymalne rozszerzenie pojemnosci

wtedy bedziesz mial 50 naboi w magazynku + do tego skill i co chwile bedzie ultra :]

sygnayr.png
Opublikowano

porownaj baranie...

Barani, Hmm jakiś modek mógłby zaliczyć to jako rozpoczynanie flamewaru, więc życze powodzenia

Co do broni to wiadomo że tr'ką się lepiej gra, szczególnie na OMA ale najlepiej zakup obie bronie na jedeń dzień i porównaj czym jak Ci się gra, bo wiadomo że zdania będą podzielone

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

bierz p90tr ;) jeżeli miałbym kupować teraz broń na perma z smg to właśnie ją bym wybrał.. bardzo dobra broń ;)

ehh.:)

Opublikowano

Dalej sie zastanawiam. Z P90 fajne banie leca. Wiecie może czy bd jakas wyprzedarz na święta?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...