kamilozz12345 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jak zrobic zeby mapa z singlu była by na multiplayer? Dajcie link albo opiszcie co pokolei 666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylied Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 wejdz w Urochom jest w lewym dolnym rogu ekranu wpisz tam %appdata% i pierwszy folder ktory bedzie to ".Minecraft" wejdz w niego i tam powinien byc folder o nazwie "Save" wejdz w ten folder odszukaj nazwe mapy tego swiata na single player i przezuc go na pulpit. Jak juz bedziesz mial folder z tym swiatem na pulpicie to otwórz pliki serwerowe i usun folder "World" opruznij kosz i swwiat ten z single player nazwij "Wolrd" chodzi o nazwe folderu z tym swiatem z single player i wrzuć go do plików serwerowych i odpal serwer i juz. licze na Lubie To ( bo zbieram ;d) [TuT] Zawsze masz problem z kasą ? to już nie problem... [V-TuT] Jak zrobić potrójną armatę na TnT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezimienny. Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Zmieniach nazwe mapy na "World" po czym usuwasz swiat ten serwerowy (ten co masz go na multi) u wrzucasz tam "World" i wlaczasz serwer @UP szypszys :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilozz12345 Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 thx wielkie 666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilozz12345 Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Czemu jak to wszystko zrobiłem to mi sie mapa inna zrobiła co zle zrobiełem ? Help 666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KratekPL Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Powiem tak : -Źle coś zrobiłeś wyślij ss'a . -Jeżeli masz dwa worldy w pliku z serwerem źle wpisałeś nazwę. -Wybrałeś zły world Rozwiązanie : wgraj single player command i na miejsu gdzie chcesz się pojawić wpisz /sethome lub /setspawn Jak nie pomoże pisz . Daj lubię to >3 ! Posty >3: -10 postuuf -50 postuuf -100 postuuf -1000 postuuf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilozz12345 Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 NIe pomogło aha to server hamachi Zrobilem tak wchodze na appdata .minecraft save kopiuje sobie 1 save a potem otwieram swoj server usuwam world servera robie nowy world i tam wklejam swoj save otwieram moj server otwieram minecraft i nie mam tej mapy Help 666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesahei Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Gdy wrzucasz mapę z singla na multi to cie wywala na spawna a nie tam gdzie byleś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.