Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tetris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up. Aggression nie jest moderatorem...

Jak dla mnie jest jedną z najbardziej obcykanych osób w tych tematach.

W 99% procentach przypadków ma całkowitą rację, i potrafi konstruktywnie skrytykować niemal, że każdego niezależnie od tego co ten ktoś napisze.

Wasza bezpodstawna obraza gówno wam da... Tylko wy się poniżycie

Zniżyłes się pizdo do najmniejszego poziomu... Myślisz, że jesteś moderatorem na forum to wszystko możesz? Teraz idź frajerzyć do realnego świata dzieciaczku i odbijaj sobie na forum... Takie pizdy nie powinny się nawet mieszać, to forum jest tak słabo rozwinięte, dlatego że taki debil jak ty daje bany...

Bardzo inteligenta wypowiedź, tylko pogratulować autorowi rozumu. Najprościej jest zwyzywać kogoś wszytkimi wiązankami jakie są możliwe.

@avengers

Może i wrzucił jakiś tam obrazek, ale po co od razu zaczynać wojnę o byle co?

http://pl.wikipedia....oteki_graficzne

Opublikowano

Nie słuchajcie się Sopelka. Prawie na pewno jest bezstronny, gdyż własnie oceniam jego prace konkursową :}}

@Shibitos

Istnieją oficjalne kanały składania skarg na niepoprawnych, niewywiązujących się ze swoich zadań moderatorów. Między innymi założenie tematu na odpowiednim subforum lub PW do administracji (najlepiej wszystkich członków na raz; admini są bardzo zajęci, więc wysyłając PW do każdego, zwiększysz szansę, iż ktoś zaintersuje się twoim listem).

@Avengers

Nie jestem pewny, czy można rozróżnić "bibliotekę strukturalną". Napisaną w paradygmacie programowania strukturalnego, owszem, ale jaki to ma związek z obiektowością...?

I przez "obiektowość biblioteki graficznej" rozumiem oczywiście odpowiedni interfejs (pliki nagłówkowe, zbiór definicji) dostosowany do C++, implementujący wszystkie zalety OOP w zakresie tego języka.

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

Mówiłem, że popełniłem błąd, tylko 1 pytanie... Czemu ja dostałem bana, a ty nie? Nawet jeśli by uznać, że to ja zacząłem, to i ja poczułem się obrażony, także ty też powinieneś sobie sam zawiesić konto :| Jako moderator, nie powinieneś nawet do takiej sytuacji dopuścić, wykorzystałeś swoją pozycję, tyle w temacie.

Opublikowano

Nawet jeśli, to mod, który to ogląda powinien obiektywnie podchodzić do sprawy, a nie "o, 1400 postów, to temu drugiemu dam"

//W moim projekcie, który już ma nazwę "Minecraft Bros", z kumplem o ksywce "Forces", ja "Shibitos", właśnie kończę zapis stanu gry (odczyt też oczywiście), a dodanie poziomu, to tylko wpisanie w tablicę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...