Incore^^ Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Witam. Jak wiecie jutro na pl-u będzie drop szkat blasku księżyca ;] Wojem 61lvl z porzadnym eq bodym ogarniajac po 3 grupki na szponach w v2 i bardzo szybko wybijając spot ile mniej więcej wydropie szkat blasku? I czy wgl w v2 oplaca sie je dropic? To prawda ze leca tam bardz odobrze, bo ja probowalem dropic na bo itp to lecialy dosyc miernie;] Z góry thx za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RayanAner Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Hmmm, moim zdaniem cienki drop będzie. Lepiej już chyba na ezotach jakimś 30-50 lvlem; ) Full AFK'i Hexana.net! http://www.mpcforum.pl/topic/903639-wpt-hexananet-full-afki/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marock Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 podobno w v2 dobrze leci, ale jak na 3 grupki to słabo. ja bym radził w świątyni albo gdzieś, gdzie jest dużo mobów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PoweRade™ Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 W v2 dobrze leci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Music World Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 2x Drop i do trudnego lochu do komnaty bossa Tam największy drop szkat jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo1906 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 a ja nie podropie bo dostałem bana na 3 dni za wulgi ;d . "Wyjazd rzecz święta" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antix Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Najlepiej w v2 z 2x drop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Lepiej już bij w v1 full spot szponów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podniecony Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Nie jest powiedziane gdzie więcej dropi itp. Może Ci więcej dropnąć przy 3 grupkach niż przy całym spocie szponów. Oczywiście jeśli masz bić 3 grupki to bym Ci polecił iść gdzie ograniasz spota i nie ma takiej różnicy lvli. Może więcej poleci. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allien Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Ja na twoim miejscu pierw bym zobaczyl jak na v1 dropi ;d A potem do v2 sie przeszedl . Sorry za bledy ale klawiatura mi cos nawala ;xx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.