kamilozz12345 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 gdzie wkleic to http://www.minecraftforum.net/topic/754800-survival-map-mtn-mountain-survival/ wiem ze trzeba do save ale gdy wchodze w minecraft ztwoze nowy swiat to niemam tej mapy pomocy napiszcie co trzeba zrobic szybko 666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 To jest mapa wchodzisz %appdata% potem .minecraft następnie saves i tam wgrywasz folder z tamtą mapką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilozz12345 Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 ja mam tylko jeden plik i nic wiecej dałem go do appdata i nic nie ma tej mapy co zrobic pomocy 666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Powinno być pare plików w tym savie: Mapa, region i pare jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilozz12345 Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 ale ja nie mam i co zrobic teraz ? To moze ty pobierz to 666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.