jakub99m Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Witam. Otóż jakieś 2 tygodnie temu postanowiłem zainstalować sobie minecraft. Już od 1 włączenia pojawił się problem ponieważ gdy gram jakieś 10 min. robi mi się czarny ekran i pisze brak sygnału więc muszę zresetować komputer.Dzieje mi się tylko na tej grze ale kiedyś tak samo miałem z inną grą ale teraz z ją jest wszystko w porządku. Tylko na minecrafcie mi się tak dzieje. Tak sobie myślę, że to może być przez ramy ale nie jestem pewny. Mam Windowsa XP 3GB ramu.Procesor 5 GHz.Karta graficzna Nvidia GeForce 9500 GT. Liczę na szybką odpowiedź. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert964 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Nie pomogę ci , nie ten dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub99m Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jak nie ten dział?! a co mam w Cs napisac ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cetizier Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 W pierwszym dziale, nupie. To jest poddział serwera MPCForum. Tudzież tutaj: http://www.mpcforum.pl/forum/298-minecraft/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobagg Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Nie pomogę ci, nie ten dział LOL KURDE CO ZA LUDZIE SIĘ RODZĄ... hubert umiesz pomóc a nie pomożesz bo nie ten dział. On ma dopiero 27 postów jest nowy... @Topic Spróbuj tego http://www.mpcforum.pl/topic/334669-tut-nie-dziala-mi-minecraft/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub99m Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Tam pisze, że to może być przez mgłę.Sam nie wiem może i tak jest bo akurat jak gram to zawsze jak jest noc mi się to robi. Spróbuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub99m Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Ok pomogło z tą mgłą. Dzięki wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.