Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut(ograniczony czasowo ;)]Darmowy gold+premium

oban19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jeśli ktoś ma ich nadmiar (tzn wziął ponad 10 kodów a tyle mu się na konto nie zmieści) to bardzo bym prosił wysłać mi na PW.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

No to chyba mozna zamknac temat ;)

A i zle napisales prefix xD

Nie wiem, niech jeszcze zostanie chwile. Zobaczymy może playpc jeszcze dokupi kody ;)

Prefix jest w porządku :) (przynajmniej według mnie)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Tu dostępne są takie same kody jakie na stronie playpc, więc jeśli ktoś jeszcze nie załatwił sobie kodu ze strony playpc to zapraszam jak najszybciej tu!

http://ksgry.komputerswiat.pl/wot/

Radze się spieszyć bo kodów może lada chwila zabraknąć !

1335991896-U274919.png

Opublikowano

Jeśli ktoś już używał kodów ze strony playpc.pl to nie może użyć kodów z tej stronki !

1335991896-U274919.png

Opublikowano

właśnie

przy wpisywaniu pisze " nie mozna aktywowac kodu dla wybranej uslugi" nie korzystalem nawet z poprzedniej metody xD czyli chyba tylko dla NEW PLAYERS ;/

mi tak samo wyskakuje
mojasygnaj.jpg
Opublikowano

Tak, świetnie, ale to są teraz invite cody a nie bonus cody, i działają tylko na nowych kontach i można je użyć tylko raz.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Sprawdziłem i kody dalej można dostać, ale przy wpisywaniu wyskakuje mi że: "Nie można aktywować kodu dla wybranej usługi.".

Robię coś źle czy co?

--------------------

Edit:

Sorka nie zauważyłem ostatnich odpowiedzi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...