Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Update dochodzi tylko do 14% co zrobic?

kilo jaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich moj problem polega na tym iz nie gralem dłuższa chwile ok 4 miesiecy w wr i odinstalowalem pobralem dzis ze strony wr zainstalowalem i gdy pobiera updejjtuje sie dochodzi tylko do 14% i sie zacina;/ nie wiem w czym rpbolem prosze bardzo o pomoc...nie wiem raczxej nie wina kompa mam 32 bit win 7... dawniej dzialalo teraz cos sie porobilo i nie chce udate puścić ..

os.

sory nie ten dział prosze o przeniesienie.;>

szgna2pac.gif

Opublikowano

Wyłącz antyvirusa. On może blokować aktualizację. I dla bezpieczeństwa możesz wyłączyć zaporę systemową.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

antyvirusa nie mam szczerze mowiac a komp czyściutki ^^

oj net framework chyba nie mam a to programam powinno byc? a jaka wersje?

i tam pod current tym pierwszym paskiem dojdzie do 100 i sze systemW a na dole 14 % pobralem net framewoork 4..

szgna2pac.gif

Opublikowano

Wejdź w plik Warrock >> version poprzez notatnik i zmień wszystkie cyferki aby było mniejsze o jeden, np. masz

<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 19
Updater = 34
Client = 50
Sub = 1
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->

To ma być tak

<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 18
Updater = 33
Client = 49
Sub = 0
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

post-32138-0-85550700-1322346822_thumb.png

i lipnia... dochodzi do 32% problem w tym ze nie chce przeskoczyć na kolejny update... cos tam pomruga i pisze systemW..i tyle..

szgna2pac.gif

Opublikowano

Widzę masz W7, więc próbuj włączyć WR jako administrator i przy wyłączonej zaporze systemowej.. A może to problemy z netem??

Nothing to do here.

Opublikowano

nie mam problemow zadnych z netem poprostu ten wr mi szwankuje zapore mam wylaczoną :P net framework 4.0 pobralem 1.1 mam tylko 3.5 mi nie dziala;/ nie chce sie zainstalowac;/

szgna2pac.gif

Opublikowano

Wystarczy Framework 4.0, po co instalować wcześniejszą wersję.. Kliknij ,,Check files" pod ,,Game Start", od nowa Ci się zaktualizuje.. Jak nie pomoże to w pliku ,,version.txt" powiem Ci co zmienić :)

Nothing to do here.

Opublikowano

Plik ,,version.txt" ma wyglądać tak:

<!--
[PATCH INFOMATION]
  Format	  =	  0
  Launcher	=	  18
  Updater	 =	  33
  Client	  =	  49
  Sub	  =	  1
  Option	  =	  0
[/PATCH INFOMATION]
//-->

Skopiuj to i wklej.. Nie przepisuj..

Nothing to do here.

Opublikowano

Powyłączaj zbędne programy typu TeamSpeak, GG, Hamachi.. Masz liveboxa lub router?? Bo któryś z nich może blokować porty War Rocka..

Nothing to do here.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...