jakub0039 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 A unhandled cricital Exception has occured. Pleas open... Jest tego wiele więcej lecz nie wiem co to oznacza pojawia mi się to wtedy gdy chce urochomić PDBO pomoc Odnośnik do komentarza
Sekhmet Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jak jest tego wiele, to żeby ułatwić nam pracę, daj np SS'a lub przepisz cały błąd...? Brak prefixu. btw. Jak odpalam gg mam taki błąd "Prog..." jest do dłuższe ale nie chce mi się pisać? O co kamann? Odnośnik do komentarza
ЯevoX Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Tutaj nikt z nas ci nie pomoże .... To tak samo jak byś nie mogl zalogowac sie do gry ? pewnie też byś odrazu wlaną temat tutaj. Czy wy nie umiecie obsługiwać prostego programu , ani przeczytac żadnego FAQ tylko odrazu nowy temat ? co za pokolenie ... Wrzuć log z debuga na oficjalne forum do problemów. @up dokładnie to co napisałes w btw ... , ale unhandled exception wyskakuje przy kazdym bledzie w pbdo wiec co to ma za znaczenie ? Tam tylko pisze zeby dac loga z debug i tam adres forum. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.