Mongoły_Back Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Witam Ostatnio zmieniałem na ''słabszego windowsa XP'' i przy instalacji i patchowaniu metina (starego, bo nowego niechce mi sie sciagac) miałem problemy, ale poradziłem sobie (kox ). Włączyłem gre, wbiłem na s8 ( po 2miechach przerwy ), gram gram ale chce wystawić shopka i zamierzam otworzyć 2 okno gry a tu nagle komputer pada i sie sam resetuje Pomoże ktoś ? Będą ''lubie to'' i 5* na profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allien Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ja mam podobną sytuacje .. tylko ,że mnie loga zaraz >.< Albo jak przeniesie mnie na wyższe piętro w Dt i ktoś napisze do mnie lub ja do niego to tak sam się dzieje ;x Sam nie mam pojęcia o co chodzi >.< (Też gram na 2 mniejszych metinach ) Więc mam nadzieję ,że ktoś mi też to wytłumaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mongoły_Back Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ja niestety gram tylko na 1 (tylko na tylu moge) ;d Pomoże ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antix Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jak nie masz to zainstaluj sp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jeżeli jak wspominałeś masz system Win XP, to musisz wyposażyć się w Service Pack 3 http://www.microsoft.com/downloads/pl-pl/details.aspx?FamilyID=2fcde6ce-b5fb-4488-8c50-fe22559d164e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mongoły_Back Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Mieliście rację, ale gdy jeszcze nie popatrzyłem na mpc zainstalowałem ''lepszego'' wina z sp3 i framew. 4.0 i ladnie wszystko chodzi Dostajecie po lubie to Proszę moda o zamknięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.