MistrzMaster Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 SIemka Otóż założyłem sobie serwer w minecrafcie przez hamachi Serwer jest normalny (tzn. prosto z minecraft.net) bez zadnych pluginów bukkitów Gdy wejdzie więcej niż 4 osoby to każdy piszę, że ma lagi nawet brat który jest w pokoju obok Specyfikacja Procesor 2Ghz ( 4 rdzenie czyli 8Ghz) 8GB RAMu Internet 2MB/S (kart wam nie będę wypisywał) Czytałem, że taka specyfikacja powinna uciągnąć przynajmniej 15 osób spokojnie więc nie wiem w czym jest problem Bot do gry NosTale: [bOT] NosBota 1.3v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonye Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 To ma różnice, że brat jest w pokoju obok? Nie ma co się dziwić, jeśli masz internet 2 mb. To robi na prawdę dużą różnicę. Nie ma się co dziwić, 2 mb. Co prawda dobry komputer, ale internet robi swoje. I pewnie te osoby wbijające na serwer, również mają słaby internet. Zainstalujcie wszyscy gameboostera, troszkę zniweluje lagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.