lobiii Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Witam zakupilem wkoncu orginalnego minecrafta i mam pare pytan, jak zmienic skin na jakich stronach gdzie pozniej go wrzucic zeby dzialalo ? jakie sa servery na ktorych moge teraz grac wiem ze napewno minemetropoli ale czy jest jakas lista tych serverow i jak sie tam dostac ich strony itp. i ogolnie jeszcze co moge robic z tym ze mam orginal ? z gory dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigBoNN Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 skin na minecraft net i chyba cos jest change skin czy cos to tam wrzucasz pobrany skin .bmp (chyba ale moge sie mylic moze to byc tez jpeg jpg lub cos innego) i klikasz imort czy cos i masz skina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimbert Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jak masz premium możesz Zmieniac skin Grac na wszystkich serwach Masz za darmo wszystkie aktualizacje oprocz dlc a jak chcesz serwy to wejdz na np. craftsite.pl zakladka serwery i premium , bedziesz mial wtedy serwy na origynała . Myślę , że pomogłem Poproszę o Like'a Oczywiście, jeśli mój post Ci pomógł. Albo Ci się spodobał. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobiii Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 ok dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.