Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wybrać Samsunga galaxy s II czy dobry komputer?

Upity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzedaj Xboxa dołóż do kompa i będziesz miał rakiet,( znaczy rakietę, będziesz miał o niebo lepszego PC co teraz masz, i to o nie mało ;) ) tylko mi nie mów, że chcesz kupić całego kompa w sensie złożonego już, ja bym Ci polecał abyś sam złożył kompa o wiele lepiej na tym wyjdziesz i będziesz miał lepsze części....

A tak wg, to bież kompa jak jak kolega kilka UP napisał, więcej na kompie zdziałasz i wg... ;-)

Pomogłem? Kliknij beztytuuubs.png

Weteran
Opublikowano

Dlaczego w dzisiejszych czasach wszystko kreci sie wokol elektroniki < xboxy , pc , ps, smarfony itp..>

Nie lepiej kupic nie wiem hmm instrument muzyczny czy cos ?

Masz dobry telefon , wiec po co Ci lepszy ? Komputer tez dobry , wiec nie widze sensu brania telefonu ani komputera.

Ale jesli masz juz cos wybrac , to bierz komputer.

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Ja bym Ci polecił komputer , ale zależy kiedy kupywałeś stary. Telefon ja kupiłem sobie niedawno nowy i mi się znudził -.-

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

ja też jestem takim maniaczkiem telefonowym. ;D

Zawsze sobię pykam,a na mojej X10 nie wsyzstkie gry chodzą,chciałem zagrać w Dangeun hunter II i lipa,ledwo 1 mi uciegnela,a SII na spokojnie ;D

Nie bij mamo !

Opublikowano

Masz dobry komputer , dobry telefon to na co to zmieniać ??;d

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Jak ma się za dużo kasy to się nie wie co ma się z nią robić <_< <_< <_<

Bardzo dobry telefon bo przecież nie jest zły..... Dobry komp chociaż nie jest bardzo dobry... Czego ci więcej trzeba...

Czytając twoje wypowiedzi odniosłem wrażenie... że przechwalasz się i w dodatku ściemniasz.

Kup sobie rower górala jakiegoś za 1500zł lepsza zabawa niż na kompie czy telefonie.... Albo jakiś pojazd skuter na przykład.

A jeśli masz 16 lat to jak najszybciej idź na B1 bo od lutego takie testy na prawko że .... ( nie zdasz ) będzie o wiele ciężej -.-

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Dlatego polecam kaskę ;) mam 15 lat i na urodziny zawsze dostaję kase ;] odmawiam telefony / kompy / rowery itp bo mam ;) jeśli się potrafi szanować ;]

Gdy będę miał 18 lat nie będę miał problemu z kasą na prawko / wóz itp ;)

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

na xperi masz androida, więc też sobie w coś pograsz

Nie lepiej by ci było jakiś motor za to kupić? :)

Chyba, ze masz wybór tylko fon albo komp, to bierz kompa ;p

mgr inż. (mogę gówno robić i nieźle żyć)

zanim zadasz jakies pytanie kliknij http://bit.ly/zswIat

Opublikowano

od nowego roku jest B1 inne, i takie coś jak samochody do 550kg nie będą istniały tylko na quady będzie. A na X10 masz jakiegoś roma wgranego czy seria ?

Opublikowano

Ja pier.... ale wy jesteście TĘPI. Ma wybór między KOMPUTEREM, a TELEFONEM, a wy jakieś motory, prawa jazdy itp....

Jeśli lubisz grać na telefonie to bierz SGSII. Sam jakbym miał wybór to wziąłbym SGSII, ponieważ chciałbym zagrać na przykład w Asphalta 6 (na moim miniaczu nie działa ;/)

Tylko w te gry grasz na kompie? To kompa nie bierz. Taki ci wystarczy do tych gier.

Opublikowano

Moim zdaniem lepszy był by komputer oczywiście ;>

Tel. nie zawsze jest potrzebny chyba, że masz ważne potrzebyy ;d a na kompie masz wiele opcji, gry, stronki itp.

Zbieram + ;]

Problem z CS? Pisz na PW lub GG! ;)

Opublikowano

Ulepsz sobie komputer, ktory teraz masz za te 2,5 tysiaca..

Komorka jest dobra.. A jak juz masz wymieniac komorke to kup iphone albo cos w ten desen.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Ty się zastanawiasz.. Oczywiście że komputer przecież na nim można robić o wiele ciekawsze żeczy niż na komórce

Opublikowano

Galaxy S II to kloc, bierz IPhona jak lubisz grać w gierki na telefonie, pozatym updaty na androida... no cóż powiedzmy szczerze nie szaleją z nimi. A IPhone ma wsparcie jeszcze długo po premierze.

Opublikowano

Samsung G SII możesz mieć dla szpanu jedynie. Ten tryliard funkcji w nim nie wykorzystasz...

Polecam brać komputer solidny bo wystarczy na dłużej i zapewni więcej frajdy niż taka komórka z małym ekranem (w porównaniu z ekranem monitora).

jqeuR.png

Opublikowano

@saints

Zacznij myśleć. User chce, abyśmy doradzili czy TELEFON czy KOMPUTER. Nie żadne jeb*** BMX.

O co to, to nie kurwa. BMX'y nie są jebane. Chciał dobrze doradzić a już hejtujesz.

@topic ja bym wziął kompa, wg. mnie jak już masz x10 to poco ci nowy SGS II? Ja go mam i jestem zadowolony, ale w porównaniu z takim kompem to pewnie że komputer.

Zbieram

add.png

1320916907-U215643.png

Sygna by Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...