CS Is GooD xd Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Witam otóż chciałbym dać info że poszukuje współwłaściciela który ma serwer ale nic z nim robi bo mam call of duty który bym wgrał i diablo II MOD (w trakcie spolszczenia) zyski były by na połowe. Ty stawiasz serwer a ja nim zarządzam (twoje zdanie też by się liczyło) Umiem -Wgrywać forum i mody do forum (takie jak piwo.minus i plus itd) -Posiadam podstawową/zaawansowaną (podstawową że potrafie przekształcić plugin/zaawansowaną że miałem swojego serwa i wiem co czasem brakuje na tym serwerze co nie działa itd...) -Można ze mną się pogadać w godzinach: Pn-Pt 14-30-15-30 - 21-22 SO-ND 9-10-11-22 -Moge pogadać na skype na mikrofonie MOJE GG:39347008 Pisać zainteresowani:) Odnośnik do komentarza
CS Is GooD xd Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 @REFLESH oferta nadal aktualna pisać Odnośnik do komentarza
xXAsparteXx Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 To nie kącik matrymonialny. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.