BankaiGoku Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Witajcie mam kilka pytań , za które odpowiedzi będą nagradzane + 1. Czy/Jaki jest plugin na teleportacje na Serwerze ? Chodzi mi o to że wchodzę w taką bramę podobna do portalu netheru i automatycznie po przejściu czy najściu na dane klocki teleportuje mnie w dane miejsce na serwerze . 2. Gdy przenoszę się z mego portalu na serwerze do netheru , i gdy wracam z netheru do normalnego świata to portal w normalnym świecie zostaje automatycznie gdzie indziej wygenerowany . Powinienem się pojawić w tym portalu co na początku sam stworzyłem . Czemu tak jest że nie pojawiam się w swoim portalu ? 3. Szukam pluginu na sklepy , ale SKLEPY BEZ SKRZYNEK , Chodzi mi o to aby stawiać takie sklepy jak na tym zdjęciu >>>> bo , np. w ConomyChestShop nie mogę takich sklepów bez skrzynek stawiać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BankaiGoku Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 @ /wrn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonye Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 1. Lepszy jest ButtonWarp, wciskasz przycisk i Cie TP'a. 2.Bug? Może masz kilka portali do netheru. 3.AdminShop to się nazywa. I plugin chyba tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BankaiGoku Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Wszystko fajnie , Teraz potrzebuje tylko 3 punktu czyli pluginu na sklepy bez skrzynek . Szukałem pluginu "AdminShop" ale nie mogę pod taką nazwą znaleźć . Więc ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheJeron78 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 O ile się nie mylę to musisz mieć plugin ChestShop i powinno działać || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BankaiGoku Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Tak to plugin ChestShop , Problemem było to , że ja wpisywałem "Admin Shop" . A posiadałem wersję spolszczoną , więc gdy wpisuje "Sklep Admina" to wszystko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.