Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ech;/

_toXic_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Co zrobic aby Dobrze dzialal bot przy tym cholerstwie ( chodzi mi o Autologin Joymaxu). Odpalic Bota wpisac sswoje passy dac start , potem w grze wpisac swoje , i czekac az autologin nas zaloguje czy jak ?? dam 5 z gory thx

Opublikowano

zaloguj sie włącz hara potem bota włącz

@edit

tak jak ty napisałeś tez mozesz zrobić to jest normalne logowanie tylko za ciebie enter klika

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

nie do konca kumam;/ . Jak zrobie tak ze :pierw wlaczam bota potem sie loguje i wlacza mi sie autologin to czy ten Autologin bedzie zamnie wbijal czy jak :(??

Opublikowano

zaloguj sie włącz hara potem bota włącz

@edit

tak jak ty napisałeś tez mozesz zrobić to jest normalne logowanie tylko za ciebie enter klika

a jak mam tego bota wlaczyc;] ??? dam 5

Opublikowano

ehhh to jest normalne logowanie tak samo jak kiedyś

@edit

toxic polecił bym edytowanie postów

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

• Dodaj nową pozycję...