Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Crashe

kwiatziom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ;) Od ostatniej aktualizacji czyli od środy często mam crashe np dziś na 6 gier 3 resety gry musiałem robić... ma ktoś taki sam problem?

combatarms164.jpg

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

tak, ja tak mam teraz .. fail ze strony nexon pewnie przez tego nowego antyhacka kłócą się może czy coś ..

@edit

próbowałem tego sposobu z HSupdate ale nie pomaga :/ zaczekam z godzinkę

Opublikowano

no ale to mnie poprostu dobija dziś misje 20 minut robiłem z 3 godziny... i 40 mi się odechciało.. ;/

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ja miałem dzisiaj dokładnie to samo, po 1 grze mi się tak zrobiło, net mi cały czas działał bez żadnych przerw, więc raczej to znów jakiś fail nexona, a nie problemy z netem. Mi jak przerywa połączenie to wszystkie przyciski są tak samo wciśnięte, oprócz przycisków nicków, w tej sytuacji nie można w nie kliknąć, a przy przerwaniu połączenia są aktywne i przy klikaniu w nie jest dźwięk, więc tak jak mówiłem wcześniej, to raczej nie problemy z netem.

Opublikowano

nom, mi się już w ogóle COMBAT ARMS nie włącza .... nie wiem co jest wiem

wcześniej to tylko te przyciski a teraz cały próbowałem tego z HSupdate reinstall restart kompa i nic ;/ trzeba czekać do środy

Opublikowano

to wsyzstko przez niedopracowany system Nexon Guard...ten nowy HS niby...przez niego sporo osób ma takie problemy...albo np podczas gry nagle zużycie procesora wynosi 99% o.O bez przesady...to wina Nexona i tyle...jak grałem na NA to tam trochę pomagało podczas gry alt+ctrl+del i wyłączenie tego nowego g*wna od Nexona...nexon guard.asi czy jakiś tak ;)

ehh.:)

Opublikowano

O widze że nie tylko ja mam takie kłopoty ^^ moim zdaniem niewiem po jakiego Ch**a jest ten black chip3r, stawiam tak za miesiąc lub 2 to wgl combata nie włączymy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...