Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]M16 i Ak74 GRANATNIKI

lacoca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No fajnie tylko że dla comando by coś dobrego dodali :P A nie jedynie na serwerach panują gunerzy i soldierzy .. A w dodatku jak dojdzie granatnik to po co oddzielny granatnik dali :P . Bezsensu moim zdaniem..

Opublikowano

Możesz dać link ze źródła, z którego masz to info?

Ta broń jest w filmiku promującym CTF, także gdzieś na forum się pokazała informacja o tej broni. Można wierzyć.

Opublikowano

Widać to dokładnie w 1.23 minucie filmu i 1.30. Wg. mnie to kolejna "noobska" broń dodana przez DICE dla zarobienia kasy, ale też myślę że to będzie jeden wielki nie wypał tak jak m. in. Peacoksy (Nowe "ptaszki" za ponad 6000 BF).

Opublikowano

Paw na ramię kosztuje 6630 BF cos kolo tej ceny.Jakis idiota z bogata rodzinka pewnie kupi sobie "ptaszka". Jeszcze troche to sześcio letni dzieciak bedzie jechal wszystkich ...Nie ma sie co oszukiwać ta gra schodzi na psy trzeba grac puki sie da.

61659942.png

Opublikowano

5de10f308fb5.jpg

Mówię o tym. Znajduje się w 'Accessory" i kosztuje "Prawie" 7000 Bf. Dla royali jest to "Royal Peacock", dla Nationali "National Peacock"

Opublikowano

Z tym granatnikiem będzie fajna sprawa ale i tak pewnie EA będzie za tą broń chciało kupe forsy ^^ Tak jak za wszystko

BaRteKbrk.png

ZBIERAM +

Opublikowano

No fajnie tylko że dla comando by coś dobrego dodali

Comado ma dużo dobrych broni i nie potrzebuje nowych. Ja gram na super knife z pirate pistol oraz mgl. Jakoś potrafiłem zjechać 3 gunnerów naraz, a teraz elxir nie działa ;/

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

Comado ma dużo dobrych broni i nie potrzebuje nowych. Ja gram na super knife z pirate pistol oraz mgl. Jakoś potrafiłem zjechać 3 gunnerów naraz, a teraz elxir nie działa ;/

No fajnie ale to są stare jakbyś bronie jak byś nie zauważył. Teraz np. wyszedł miecz katana za 650 BF kupiłem i okazał się totalnym szajsem :P A jak wyjdzie taki m16 z granatnikiem to w ogóle gry już niema o ile ktoś ma itemy za BF to se poradzi a taki n00bek bez itemów za BF nawet do niego nie dojdzie...

Opublikowano

Według mnie to będzie sam oddzielny granatnik do m16/ak74, i po zakupie po prostu włożymy go zamiast granata i będziemy go mieli podwieszonego pod m16/ak74. Tylko że z tego co ja napisałem to warunkiem jest mieć te bronie...

Ale myślę, że tak to właśnie będzie, i tak jak inne nowe itemy też za 650bf.

Bo chyba nie dadzą oddzielnego m16/ak74 z granatnikiem -.-

Albo może i dadzą ... :) Nie jest jeszcze wiadome, przekonamy się :)

Opublikowano

Poprostu EA wynalazły maszynke do robienia kasy ... jedynie co można kupić za kase to bronie na 1 dzień ..... lub za free kody DR pepper ... Wszystko z BFy ,

BaRteKbrk.png

ZBIERAM +

Opublikowano

Po prostu "Nie doładowujesz nie zyjesz".Trzeba sie z tym pogodzic gra jest darmowa wiec trzeba jakos zarabiac.EA bedzie tworzyc nowe bajery aby tylko zarobic , nie wiem co oni z tej gry chca zrobic jakiegos RPG'a czy cos w tym stylu , to ma byc FPS a nie jakies czarodzieje ze skilami.Myśle ze gdy przez te swoje "bajery" stracą polowe uzytkownikow to wtedy moze pójdą po rozum do głowy.

61659942.png

Opublikowano

To jest NOWA broń. 36 lub 33 ammo (grałem nią jakiś tydzień temu więc nie pamietam). Strzela salwami po 3 tak jak short range pistol. Ma "odrzut" tak jak snajperki. Dziękuje, dowidzenia.

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

no to musze wm powiedziec ze po obejrzeniu tego filmiku nie jestem zadowolony z tej broni 36 ammo to jest malo czasami 45 nie wystarcza a i jaki odrzut !!! a te granaty sie troszeczke wolno wypluwa chociaz z drugiej strony bron strzela tam gdzie ty nie tak jak w zwyklej ze celubesz w punkt X a bije kilo niego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...