StormHuner Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Witam, mój problem jest taki, chciałbym sobie kupić grafikę do 200zł do gier i nie wiem co wybrać, najlepiej coś mocnego z tego typu są ASUSY HD ale już nie ma model 5000+ za 220 zł jak to kiedyś było, co poleciacie z kart 1 GB a co naprawde dobrze się spisuje w wielu grach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CODER_BEST Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jak do gier to lepiej wyłożyć więcej niż 200zł bo zaraz ta twoja karta będzie 100 lat za murzynami....... Nie podam ci konkretnej nazwy ale... To jest moje zdanie Masz pytanie? A może jakiś problem? Pisz śmiało na adres: [email protected] odpowiadam zanim zdążysz wysłać email O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheatek Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Podaj model płyty głównej, procesor, zasilacz.Tak to ja CI nic nie powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StormHuner Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ok Procesor: AMD Ahlon 64 X2 Dual Core Processor 3600+ 1,90GHz w przyszłym roku zamieniam wymienić A reszty niestety nie wiem jak sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawickas Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Odkreć z boku blaszaka i przeczytaj jaką moc ma zasilacz. Ja polecił bym jakiegoś Radeona pod PCI-E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StormHuner Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Dobra rozkręce dzisiaj i sobię sprawdze Mi się wydaje że jakiś Asus HD byłby dobry ale nie jestem pewien A płyte główną tak samo sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StormHuner Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 @refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrHaRdCoR Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 aby sprawdzic kompa wystarczy poszukac na google ale prosze daje nazwe bd programu PC wizard 2010 sprawdz all i nam powiedz pod co ma byc karta grafi itd. jesli chcesz pod pci-e to prosze 230zł ale sie oplalca ;] tylko podaj model plyty i wzmacniacza!! http://allegro.pl/nvidia-geforce-9800gt-1gb-i1954069916.html Reklama w sygnie - MrPiotrek122 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StormHuner Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 240zł to stanowczo za dużo Ale może się uda hehe, a widze to jest dobry model ,pociągnie takie tytuły jak MW3 Reszte jutro podam bo dzisiaj już nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula™ Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 9800GT Ci POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StormHuner Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Tak ale w wersji 1GB, za 200zł chyba są? A dobrze z tego co wiem się w grach spisuje, podobno takie gry jak MW3 GTA IV na Fulla chodzą chociaż mi teraz dzięki crackowi od Propera MW3 na fulla chodzi hehe ale przez tą grafikę mam błędy w grze, czarne tekstury np. celownik w snajperce włącze to mam czarno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StormHuner Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 @refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eros96 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 ej a co lepiej ati radeon hd4650 czy nivida geforce gt520?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheatek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Obudiwe to kupa ale lepsza HD4650 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StormHuner Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 No tak, ale wątpie czy mi się zgra z zasilaczem i płytą główną, komputer kupiłem w czerwcu 2007 i raczej napewno się nie zgra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzitekComeBack Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Otwórz obudowe.Chyba wiesz jak wygląda zasilacz i płyta gł?Wszystko z nich wyczystasz By Heniek:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.