Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GRAFIKA] Nie mogę się zdecydować

StormHuner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mój problem jest taki, chciałbym sobie kupić grafikę do 200zł do gier i nie wiem co wybrać, najlepiej coś mocnego z tego typu są ASUSY HD ale już nie ma model 5000+ za 220 zł jak to kiedyś było, co poleciacie z kart 1 GB a co naprawde dobrze się spisuje w wielu grach

Opublikowano

Jak do gier to lepiej wyłożyć więcej niż 200zł bo zaraz ta twoja karta będzie 100 lat za murzynami.......

Nie podam ci konkretnej nazwy ale... To jest moje zdanie

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

240zł to stanowczo za dużo :D Ale może się uda :D hehe, a widze to jest dobry model ,pociągnie takie tytuły jak MW3 :D Reszte jutro podam bo dzisiaj już nie moge

Opublikowano

Tak ale w wersji 1GB, za 200zł chyba są? A dobrze z tego co wiem się w grach spisuje, podobno takie gry jak MW3 GTA IV na Fulla chodzą :D chociaż mi teraz dzięki crackowi od Propera MW3 na fulla chodzi xD hehe ale przez tą grafikę mam błędy w grze, czarne tekstury np. celownik w snajperce włącze to mam czarno xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...