Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KIM GRAC ?!

Sylied

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może i ciekawsze :D Ale jakoś klimat w hero mi nie przypadł. Ja osobiście polecam Villantów, może i są słabsi od hero, ale bardzo fajnie się nimi gra :) (słabsi jeśli się słabo gra :D)

Zrób sobie ankietę w temacie (chyba że jeszcze nie działają, mi ostatnio nie działała)

Opublikowano

gram u Villianów i wiekszość słabszych postaci (w pvp) zauważyłem w herosach ;) wszytko zależy od ciebie czy chcesz ratować czy niszczyć.

Opublikowano

gram u Villianów i wiekszość słabszych postaci (w pvp) zauważyłem w herosach ;) wszytko zależy od ciebie czy chcesz ratować czy niszczyć.

Ja wcale tego nie doświadczyłem pojedynkując się z kolegami z mojej nacji.

U Villant, wcale też nie jest źle.

Jeśli wybierzemy Hero, czy Villant nie jesteśmy wcale lepsi.

Tak jak pisałem strony różnią się tylko misjami.

Ja osobiście wolę wartować świat, niż omamiać studentów, żeby zamienić ich w zombie ;)

1294477714-U1.png

Opublikowano

co jak co, jak gram na serwerze PvP to Villiansi jadą Herosów, bo strasznie dużo początkujących wybiera Hero, i niczym ogarnie się nową to trzeba troszkę czasu, a co do villiansów mają mocnych playerów po swojej stronie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Up

Obydwie nacje mają mocnych i słabych graczy.

A, jak to bywa na serwerze PvP, słabsi dostają łomot od lepszych, to jest cała filozofia.

Natomiast zdecydowanie przewaga liczebna leży po stronie Hero ;)

1294477714-U1.png

Weteran
Opublikowano

Dokładnie, liczebność to najmocniejsza przewaga, podczas gdy w gotham city łotrzy i bohaterzy są prawie na równi, mogą praktycznie bez problemu expić,

to w metropolis żeby zrobić niektóre questy łotrem, trzeba mieć drużynę, żeby od razu nie zabili ciebie hero.

Opublikowano

@Up

Z tego co widziałem na liście graczy, to rzeczywiście więcej Hero to Polacy.

Ale u łotrów też dużo Polaków gra, więc nie zniechęcajmy go do tej nacji, przez liczbę grających osób ;)

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...