ShockSal Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Siema. Mam taki problem, gdy już zainstalowałęm metina, jest torrent wyskakuje mi takie coś. Wiecie o co chodzi ? http://imageshack.us/photo/my-images/802/lolsa.png/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShockSal Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Wie ktos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Coś jest z plikami źle, ściągnij jeszcze raz metka z oficjalnej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShockSal Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ile waży metin po ściągnięciu ? Ja ściągałem 2 razy, i 2 razy po 610mb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Hm, u mnie waży 860MB po rozpakowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShockSal Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Mi nie chodzi po rozpakowaniu, instalka ile waży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Wyłącz torrent na pasku windows i odpal jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidsj Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Miałem to samo. Jeżeli masz zainstalowany taki program jak Hyde my IP to go odinstaluj. Mi odrazu ruszyło. Jeżeli nie ustaw zgodność z win xp sp3. Myślę że ci to pomoże. Jak tak poproszę o Lubię to :P Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D Pomogłem ? Daj plusika to nie boli. Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilczurzyca Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Albo z forum metina ściągnij patche i nawalaj na obejściu, ja tak robię, od roku nie mogę normalnie spatchować tej gry. dawidsj, to że odinstalujesz jakiś program nie wpłynie na prace torrenta (wystarczy usługę wyłączyć, żeby to sprawdzić, po co od razu odinstalowywać). Czasami jest to spowodowane przepustowością łącza internetowego od dawcy neta, zdarza się, że w nocy gdy jest mniejszy ruch, można spatchować grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.