Benqqqq Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Witam Co sądzicie o tym nowym s3 na pl który ma powstać Mi wydaje się ze to kolejny serwer który ma przynieść miliony zysków Wypowiadajcie się na tan temat. Dzienki .................................................................................................................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzezik Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Server 3 to bd gowno ani Expa ani LoD ani zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPedagog Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Właśnie będzie zabawa. Każdy nie będzie już miał wysokich LV tylko od nowa Jak najbardziej popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vergia Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 serwer się nie utrzyma to nie metin2 czy tibia 2 serwy spokojnie wystarczą. Serwery nie są przepełnione wręcz przeciwnie jestem na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaGaXeR Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 @Up = Nie znasz się, nie odzywaj się. Nostale jest przepełnione, koledzy mieli problem z rejestracją, musieli użyć starych kont.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vergia Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 koleś chyba nie zrozumiałeś tematu. Każdy wypowiada się ja uważam tak a ty inaczej Wejdz sobie na avalon i zobacz ile gra osób owszem jest wiele kont ale można te na które się nie wchodzi np przez pół roku kasować problem z głowy ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benqqqq Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ja uważam iż ten serwer jest nie potrzebny Poniewarz nostale nie cieszy się duzą popularnoscią jak np. Metin Ale oni i tak go zrobią bo chcą kase czepać ... Ja nie mam najmiejszego zamiaru tam grać . .................................................................................................................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vergia Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 No widzisz ktoś myśli tak samo jak ja Thx Benqqq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostZoombi Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Dla mnie to dobrze że będzie s3 bo większość chce być w top 10 , będą uciekać i będzie mniej nobów a na pierwsze kilka tygodni Nostale zarobi dużo kasy bo dzieci NosMala będą kupować ancki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalach333 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 "dzienki" next server do zyskow i na chuj takie tematy jak mozna sie skapnac?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordeczek Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Mi tam obojętnie czy jest nowy czy nie ale bardziej mi podchodzi nowy bo można od nowa zacząć a ludzie nie mają wysokich lvli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usama Su kocken Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 E tam panowie w nostale gra dużo ludzi ale będzie nie za dobrze się expiło bo wszędzie spoty będą zajęte ale kaski dużo zarobią :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NosMalex Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Ja na temat nowego serwera mam zdanie obojętne, osobiście na nim nie pogram.. nie będę porzucał swoich postaci, eq, nos kumpli ! :P Members Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benqqqq Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Zdania sa podzielone na ten temat. aby uniknac spamu C.L.S .................................................................................................................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3m0n3k Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 za prosba autora cls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.