Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

=fre_baf'ik). I Randap

dziób tukana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po polskiemu proszę.

Zbierać - zbiera. To jest pisane w Autoit i nie jestem w stanie znaleźć aktualnie działającej metody na klikanie poza obszarem pulpitu, być może coś źle robię albo słabo szukałem, przydała by sie pomoc.

Wyrzucać - nawet w trybie full screen jeszcze chyba nikt nie wymyślił jak to w tego typu botach (nie opartych na skanowaniu pixeli i pakietów) mogło by działać a ty mi tu o zminimalizowanym piszesz. Proponuj... ;P Wiec jest teraz tylko zwykłe, ale nie działa jak powinno, a skargi pisz do GMDaniel-a.

Skan - w pierwszym poście na samym dole pisze ze nie będzie dodawane do bota żadne skanowanie pakietów i pixeli, bo mi się nie chce, się nie podoba, sie nie umie nawet, się nie uznaje takiego softu, i się wymyśliło ze to ma być dalej zwykły prymitywny bot a nie hax. Skanujące masz na allegro bodaj nawet dwa.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

tez mam pomysl dla osob ktore maja problem z clear inve

po prostu ustawic wskaznik pod siebie ;]

na tych kordach gdzie stoi postac

gdy wyrzuci np. 20 iteamow, postac nie jest w stanie podniesc ich wszystkich ponownie

polecam !

wielki podziw i slowa uznania dla autora bota =]

[ p.s jakis pomysl aby podczas buffania (ee) nie latalo po mapie gdy nie ma jakiegos czlonka pt ? (np. Bot ustawiony na 5 ppl, a sa tylko 3) ]

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

tak z tym duble pt, to juz tak mialem

tez gram sm wiec najwiecej moge sie wypowiedziec w tej kwestii, co do Twoich ustawien sa nawet ok =]

gram agi sm wiec nova + sb dla calego pt to dla mnie podstawa

Opublikowano

Z tym AP+ALT nie wypali. Całkiem zapomniałem ze to teraz skrót pomocnicy. Potrzebuje dwa razy klikać a wiadomo jak to jest, mały lag, nie kliknie po raz drugi w napis party i przy bocie ustawionym na obracanie można rozdawać "trade", normalnie dwa razy party nikomu nie dasz, a jak wyskoczysz komuś bez "reqest-a" z trade to tylko go tylko zablokujesz. Zbyt niebezpieczny pomysł.

Opublikowano

racja, moglby by wyjsc jakies glupoty..

thx za ss ustawien =]

ciagle szukam jakiegos bezpiecznego miejsca na mapie na drop iteamow przy clean inve, dobrym rozwiazaniem jest rzucanie pod siebie, ale jak trafisz na mape np. kalima +5 to lipa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam takie pytanie:

randap v 387 i Travisa umożliwi mi zminimalizowanie gry kompletnie nie wstrzymując buffowania, czy jedynie do okienka jak na screenie? chodzi mi o to, że pracuję na komputerze i do tej pory jedynie w domu mogłem ustawić ee, ale już nie mogłem z komputera korzystać. Chodzi mi o swobodne korzystanie z komputera, oraz afk EE.

Jeśli nie ma możliwości do traya minimalizacji i poprawnego działania, to czy zrobienie okna i przesunięcie go do powiedzmy maksymalnie prawej strony i korzystanie z programów typu word, Excel, czy chociażby przeglądania internetu nie wstrzyma buffowania?

Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam

Opublikowano

Niestety klika tylko do "okienka widzianego" w obszarze pulpitu tak jak jest pokazane na screenie. Rezerwuje tez mysz dla siebie więc jeśli chcesz w tym czasie zrobić coś innego na pc to niestety trzeba wstrzymać boot. Przydaje się raczej tylko przy oglądaniu filmów i czytania książek. Mam na ten temat zerową wiedzę, ale to o czym piszesz podejrzewam że można osiągnąć tylko za pomocą pakietów bo już abstrahując od zabezpieczeń gry to sam Windows nie zezwala na dwa kursory.

Opublikowano

aktualizacja f_b

poprawka buga infotex (okazało sie ze mógł wystąpić taki jeśli ktoś przesadził z klawiszem F10, teraz już nie będzie z tym nigdy problemów), +2 wersja bufffa, +cc_timer (również jako infotex), +możliwość wyłączania lub pauzowania bota klawiszem myszy, +regulacja prędkości loot

Opublikowano

mam takie pytanie:

randap v 387 i Travisa umożliwi mi zminimalizowanie gry kompletnie nie wstrzymując buffowania, czy jedynie do okienka jak na screenie? chodzi mi o to, że pracuję na komputerze i do tej pory jedynie w domu mogłem ustawić ee, ale już nie mogłem z komputera korzystać. Chodzi mi o swobodne korzystanie z komputera, oraz afk EE.

Jeśli nie ma możliwości do traya minimalizacji i poprawnego działania, to czy zrobienie okna i przesunięcie go do powiedzmy maksymalnie prawej strony i korzystanie z programów typu word, Excel, czy chociażby przeglądania internetu nie wstrzyma buffowania?

Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam

jezeli chodzi o takie rozwiazanie, jest w autoallu. po minimalizacji bufa bije itp, a myszka mozna robic co innego

pozdrawiam

Opublikowano

@up

Jestem szczerze otwarty na wszelkiej maści opinie i komentarze, nawet w stylu "twój bot jest hu**owy, macie tu link to lepszego <tu miejsce na opis i adress>".

Sam szukam tez czegoś konkretnego dla siebie, a to co tu zamieściłem jest tylko z braku laku, gdyż nigdzie wcześniej nie mogłem znaleźć bota o takich opcjach...

Ale proszę do hu**a aby chociaż w tym temacie powstrzymać sie od propagowania haxów.

Bo on ma tyle wspólnego z botem co saper z saperką. W jednym sie tłucze levele, a drugim możesz se conajwyżej monitor na pół rozpindolić.

Pozdrawiam

ps:

Nigdzie na forum nie mogę znaleźć np: "sandiego" a przecież to dobry bot pod global choć też nie funguje w nimi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...