damianeqqq Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Witam! Chciałbym się dowiedzieć do kiedy ważny jest ten promocod Odnośnik do komentarza
neba009:P:P Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 yyy... o ile wiem on jest ważny cały czasz ;] . jak cos czekaj na inne posty ;p Odnośnik do komentarza
konrad201370 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 ten kod jest ważny na 30 dni hyba ale sprawdzic możesz to tak : wejź sobie do warrocka zaloguj sie wybierz świat idz do itemshopu daj inventory wybierz klase asalt i tam będziesz miał bronie wszystkie i sprawdzisz sobie wtedy il dni godin i minut jeszcze ma XM8 licze na lubie to <<<Chcesz być taki jak ja na zdjęciu? do walnij mi lika Odnośnik do komentarza
neba009:P:P Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 mu chodzi o to kiedy on go może zaktywować czy ma na to 30 dni czy całą wieczność ;] a nie o to ze jak zaktywuje to ma na 30 dni ;p proszę o like UP: ortografia ;] chodzi mi o 1 wyraz hyba ;p Odnośnik do komentarza
konrad201370 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 aha to sory myślałem że o to chodzi sory że pytam ale cie hyba kiedys widzialem widziałeś kiedyś 999srebna ;p? <<<Chcesz być taki jak ja na zdjęciu? do walnij mi lika Odnośnik do komentarza
_Shadow_ Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 @Up twój post nie wnosi nic do tematu... @Topic promocod jest ważny cały czas i ci nie wygaśnie ;] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.