MsBigPorkchop Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Witam, mam problem z frapsem. Gdy go uruchamiam i chcę nagrywać to fraps mi się nie uruchiamia przestawiłem przycisk włączności, ale to nie pomaga co może być przyczyną?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usama Su kocken Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ściągnij pełną wersję frapsa i zobacz czy zadziała jak nie to loonkij czy na innej grze też się tak dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Zeus Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Hmm . To co up . A jeśli nie pomoże to ściągnij Hypercam http://www.dobreprogramy.pl/HyperCam,Program,Windows,12897.html || exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP || Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonye Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Też tak miałem. Spróbuj resetnąć kompa, lub grę. Wtedy zrób tak. Najpierw włącz frapsa, a dopiero później grę. Chodzi CI, że nie ma tych cyferek w rogu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsBigPorkchop Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Cyfry są, lecz włączam ale wszystko normalnie działa, ale plik się nie zapisuje Nic z waszych podpowiedzi nie pomogło. [email protected] Mógłbym uzyskać sprawdzony link do dowlandu frapsa 3.03 full version? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonye Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 To w ustawieniach frapsa stwórz sobie folder na pulpicie np z nazwą "Pliki Frapsa" I tam daj żeby się pliki zapisywały. Może coś nie tak jest z lokalizacją folderu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsBigPorkchop Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Zrobiłem i nie pomogło ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsBigPorkchop Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsBigPorkchop Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.