Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Escape Demo - Życie Ender Dragona

Dozan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam, do grania w demówke mapki.Jeżeli się spodoba/ nie spodoba napisz.

link :

[/color]http://www.megaupload.com/?d=UT9JL3M8[/code

[color=#8b4513][color=#008000]S[/color][color=#ffff00]c[/color][color=#800000]a[/color][color=#008000]n : ;)[/color]

[color=#006400]V2 -[/color][/color][/color]http://www.megaupload.com/?d=YUEJHAX3

[color=#8b4513][color=#008000][color=#006400]Fabuła :[/color]

[color=#006400]Po długich latach, patrzysz do ksiazki z magią.Przypominasz sobie ender dragona.Chcesz wymówic czar, aby NETHER GHAST do ciebie wrócił i powiedział co masz zrobić, aby nie być samotnym.Zamiast tego on, przechwycił cię.I dowiedziałes sie czegos strasznego.....[/color]

[color=#006400]NOTATKA 1.[/color]

[color=#006400]Wpis 1.Rok 2090[/color]

[color=#006400]Trzymaja mnie tu juz, okragle 980lat.NETHER GHAST nas oszukał.Wiem że tu będziesz, podsłuchałem o tym co mówili strażnicy.Zostawiam ci jedzenie i zbroje.W komorze strażniczej są straszne informacje.Zresztą sam przeczytaj.Nie wiem czy zostawie jeszcze jakieś notatki.Uciekam z tąd puki go nie ma.[/color]

[color=#006400]NOTATKA 2,3[/color]

[color=#006400]...CZYTASZ TO? SŁUCHAJ! WYKRYLI MNIE. MUSIAŁEM ROZWALIC ZA SOBA MOSTY, DROGI I POZOSTAWIC JAKIEŚ QUIZY ŻEBYŚ TEŻ SIĘ Z TĄD WYDOSTAŁ.TRZYMAJ SIE MOŻE SIĘ ZOBACZYMY.[/color]

[color=#006400]Wpis 3 rok 2095[/color]

[color=#006400]SŁUCHAJ MNIE, PRAWIE MNIE ZŁAPALI.JEŻELI TO CZYTASZ PRAWDOPODOBNIE JUZ NIE ŻYJE.MUSISZ URATOWAĆ ŚWIAT!TWIERDZA JEST PUSTA, GDYŻ STRAZNICY BOJĄ SIĘ TEGO JAJKA, O KTÓRYM, ED CI PEWNIE MÓWIŁ.IDĄ TU! AA NIEEEEEEE[/color]

[color=#800000]Znów krótka mapa.Będą może inne edycje ;)[/color]

[color=#800000]link zaraz dodam[/color]

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano

Mapka jest ciut chudziutka wiec tam nie ma co screenowac ^^

Opublikowano

Przeszedłem i mówię, że fajna mapka.

Jednak mam kilka uwag:

1. Nie zaczynamy na spawnie :)

2. W kilku miejscach nie ma bloków (i na spawnie nie wiem czemu w suficie jest klocek z kamiennych pół płytek)

3. W końcowej skrzyni są mikstury z trucizną. Trzeba pod koniec ich tworzenia dodać do nich gundpowder bo inaczej zatruwają nas a z prochem mamy AoE.

4. Jak będzie wersja z surwiwalem możesz dodać do końcowej skrzyni trochę dirtu i łopatę (przyda się do niszczenia klocków leczących smoka)

Opublikowano

Dziekuje ^^, zaraz zrobie nowa mape.A taka krótka i mała dlatego, że nie mam world edita i musze własnorecznie ^^.A te skrzynie z trucizna, to sa dlatego żeby troszke oszukac ;P

@Shizo wiem, ale nie moglem sie doczekac napisac refresz hyhy

Opublikowano

Problem z world edit łatwo rozwiązać. Uruchom sobie serwer, wgraj world edit i daj sobie op. Hoster nigdy nie ma lagów na serwie więc możesz śmiało stawiać.

Opublikowano

@up Dzięki łukasz :P.Ale na single player commmmands, jest lepiej bo tam też jest world edit ;D

Opublikowano

Jak chcesz. Na serwie większa gwarancja, że będzie działać. Jeżeli chodzi o mody to źle zainstalowane zepsują cała grę :)

Opublikowano

Mógłbyś dodać ScreenShoty żeby pokazać jak mniej więcej mapa wygląda (czy warto na nej zagrać) i jakiś krótki opis na czym wyzwanie polega bo np. zabić Ender Dragona to można normalnie w grze zabić.

Opublikowano

Zepsuje rozgrywke, tym.Ale w tym tez sie zabija ender dragona, tylk ona koncu.

V2 juz za chwile!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...