Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]A takie tam ;d

Shilin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanka odnośnie CA.

Pierwsze.

Dlaczego jak gram na QR ludzie często oddaja w swoje miny po jednym strzale. Przewaznie z pistoletu. Czy to zwieksza ich moc, czy sa czulsze?

Drugie.

Mam 5 skrzynek Black (te co je mozna w czasie gry zdobyc na mapach) i sie zastanawiam czy niedokupic do nich kluczy. Czy to sie poprostu oplaca? Moze mi cos wypasc fajnego z takiej skrzynki? Znaczy tam jest lista rzeczy ale czy czesto wypada spec? Czy raczej jakies rzeczy nieprzydatne?

Trzecie.

Dlaczego ludzi wyzywa sie od noobow, lam, idiotow itd. Niebede tego wymieniac bo duzo tego jezeli na zwyklym elimination czy gdziekolwiek ustawiaja miny. Skoro sa w IS to sa tam po to zeby je kupic i uzywac, wiec dlaczego ludzi sie wyzywa od noobow gdy ktos je podklada? :/

1309731898_by_rafalovy.gif
Opublikowano

1. Jak infect wbiegnie miny szybciej wybuchną.

2. Nie opłaca sie zbytnio, rzadko kiedy leci perm a bardzo często exp passy

3. Bo nie ptrza pod nogi i potem placzą.

Opublikowano

1. Też się nad tym zastanawiałem, pan up chyba wyjaśnił.

2. Nie opłaca się, najczęściej lecą exp passy, chociaż ostatnio otworzyłem tylko jedną i WA2000 na 30 dni ;).

3. Jak biegną to przeważnie nie patrzą pod nogi, i potem płaczą :).

Opublikowano

1.2up wyjaśnił

2.Jeżeli nie szkoda ci kasy to kupuj .

3.Ponieważ ich zabiłeś.zawsze tak jest : Zabijesz kolesia miną,nadem itp = cry

9368_gold.png

Opublikowano

1.Moim zdaniem miny są czulsze (szybszy wybuch) jak ktoś wyjaśnił wyżej lecz tego nie wiadomo

2.Zależy od szczęścia ale żebyś z 5 kluczy coś fajnego wyciągnąl to wątpie raz miałem 1 klucz i k3spw na perm a raz kuzyn przypadkiem kupil ich 15 (miałem wtedy nxofff) i nic nie dropło same exp passy/gp passy/Bronie na 1 dzień.Zależy od farta ale ja bym nie kupywał.Propo paczek często wylatują wiec to nie jest jakis rarytas ;P

3.Moim zdaniem ludzie płaczą bo ktoś zdobył killa ogólnie za free nie pokazując swoich umiejetnosci bo co to podlozyc miny pare sekund.

@up co do nade to zależy dla mnie śmierć od granata to normalna śmierć łatwiej go zauważysz

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Specjalista
Opublikowano

na pozostałe Ci odpowiedzieli, a co do 1 to każda mina ma swoje "HP", jak przykładowo stawiasz trzy miny obok siebie i jak infect bedzie biegł to rozwali jedną a reszta zostanie, tylko ta jedna pocharata tym pozostałym hp, a jak przestrzelisz chociaż jedną minę to zoombiak biegnie, Ty masz RPG puszczasz RPG i murowany kill, tylko infect nad minami musi biec (często ludziom się wydaje że uda im się je przeskoczyć)

a strzał z pistoletu dlatego że pistolet ma małe DMG, ale uważaj bo jak strzelisz z takiego z gun emporium co ma ogromnego damage to wysadzisz mine, bo zabierze jej całe HP taki strzał

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

co jakie miny sa czulsze EPE b.dobrze powiedzial nie wybuchaja szybciej tylko

1. Oddaje sie w nie 1 strzal bo nei zawsze wszystkie wybuchna tylko 1 a reszta zostanie jak strzelisz masz pewnosc ze wszystkie poleca.

2. Jak najbardziej sie oplaca tylko jak sie otwiera po 30 skrzynek bo jak po 5 to nie chociaz mi kiedys z eventowej skrzynki p90se na perm polecial ;]

3. Mowiam noob itp bo do takiego killa z miny nie potrzeba skila tyko sie stawia ja i rozwala kolesia ale jezeli tak mowi to sam jest noobem bo nie umie grac bo wchodzi w te miny ;D osobiscie nie lubie min bo blokuja przejscie itp no ale jezeli ktos je uzywa to ok. Przezywanie itp w grze jest spowodowane w wiekszosci tym ze koles zaliczyl deda.

-Ushio.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...