Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Superrewards

Gumiś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem. Otóż gdy kiedyś ładowałem Nos Dolary miałem kilka pewnych reklam za które zawsze przychodziły nd. Od jakiegoś czasu, gdy chce wypełnić którąś z tych reklam wypełniam wiek, płeć, itd. akceptuje i wyskakuje mi okno: Thank you for visit ( to co wcześniej napisałem ) i nie mam możliwości wypełnienia ankiety przez co nie mam nosków. :( Kiedyś miałem już taki sam problem który został rozwiązany przez zrestartowanie komputera, dzisiaj to nie pomaga. Co może być tego przyczyną ? Z góry dziękuję za Wasze odpowiedzi. ;)

Ciemniejszego koloru się nie dało -,-'

Opublikowano

jak odpalasz to przez nostale klikasz w nosmala później doładuj nosdolary czy jak tam jest i ankiety darmowe i klikasz w jakos i net Ci się otwiera? mi też jak tak robilem to niedziałało i wbiłem na

www.nostale.pl

i się zalogowałem i później doładuj nosdolce ankiety darmowe i klikasz w którą chcesz i powinno działać

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

Mu chyba nie o to chodziło. Pewnie miał na myśli, że nie może wypełnić niektórych reklam bo wyskakuje mu to okno i nie ma ankiet. Ja Ci raczej nie pomoge ale znajdzie się tu ktoś bardziej doświadczony;)

Opublikowano

hmm moze wykorzystałes limit ?

hehequb.png

..................................................................................................................

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skoro wykorzystał limit to co musi zrobić,żeby normalnie te reklamy wypełniać? Mam ten sam problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...