Majken Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Wyzywający: Makavelli Wyzwany: (-) Wstawianie prac do: Piątek-Sobota praca ma być Głosowanie do: 29-11-11 (wtorek) 23:59 Tematyka: Diss oczywiście Notatka: Weź przyjmij ;P Generator by krycha1996 dla FanART ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!Wszystko O Mnie: Mój Fanpage:https://www.facebook.com/Majken.Majki Moje kawałki na YouTubie: http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos Galerie:- Moje Dema na YouTube- Zwykła galeria Teksty/DissyStaż na Forum:Wygrane Pojedynki - 128Przegrane Pojedynki - 47Remisy - 6Tutoriale:Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki Odnośnik do komentarza
PanHouse Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 przyjmuje i od razu wstawiam ( takie szitowskie ;/ ): powiem tak, przegrałem, lecz kurwa to się zmieni moje wersy bardziej zranią, niz trzęsienie ziemi kataklizmy - błachostka, house liryczny zabijaka bede dreczyl cię bardziej, niż wiadomość, że masz raka taka będzie moja rola, masowego punishera kopiesz w kalendarz, o jednego mniej frajera przyznaję, przegrana z granderem mnie trochę zniechęciła teraz pomódl się, by ma liryka ci sie nie przysniła dziewczyna cię opuściła, bo zdradziłeś ją z chłopakiem nocami bardzo często, bawisz się jego ptakiem jebanie w dupe, tak z nim spędzasz wolne chwile wjeżdżam Ci na psyche, jak psychopata w pile thriller, tak można nazwać całe twoje pojebane życie napisz coś dobrego i spróbuj utrzymać się na bicie kataklizmy się kończą, trąby ogłaszają sąd ostateczny teraz uciekaj pajacu, i postaraj się być grzeczny pozdro ;p "I wonder if he even kissed me goodbye, No i don't on second thought, I just fucking wished he would die" Odnośnik do komentarza
Lord Makin Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 No, no, kolega wyżej się wykazał... tekst naprawdę w pewnych chwilach miażdżący. Zaczekam na tekst Makavelli i wtedy dam edit ze swoim głosem. Lecz chyba będzie trudno taki diss przebić. @Baksiu: Sorry... Głos na PanHouse - jest flow... Odnośnik do komentarza
Majken Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Długo czekałem na ten diss, gadka chodziła po osiedlach Że pewien pedał chce dissu, ja ci powiem jesteś bękart Jesteś dla mnie fałszywym cwelem, się do wygranej włączę Wiedz jedno, tym jebanym dissem cię wykończę! Mam cie szmato opisać, mogę na 1000 sposobów Zwykły frajer, szmaciarz pakujesz się w masę kłopotów Jesteś taki wielki kozak, a jednak kilku latek ci grozi Jesteś dla mnie nikim, z ulicy peta podnosisz! Potem go odpalasz, ściągasz na kilka buchów Jarasz się przed kumplami, chociaż mają cię w dupie Nie zbierzesz się w kupe, tylko pierdolisz za plecami To jest bez sensu, nie wiesz co to cannabis! Całe miasto hańbisz! Mają w dupie takiego cwela Całe forum tworzy ślinę i na ciebie spada mela Jesteś śmieciem dla nas, twój nick mówi wszystko Pierdolona mała suka, w dodatku faszystko! Wszyscy mają cię w dupie, szczególnie ja Makavelli Kiedyś mnie obraziłeś, teraz nikt cię nie ceni Czuje wstręt do twej osoby, nie panujesz nad słowami Po huj tyle pisałeś, wcześniejszy tekst mnie zranił Na pewno nie omamił, tylko ruszył do dalszej pracy Dziś cię skurwiam, mają cię w dupie rodacy Szczególnie tacy, którzy weszli z tobą w kłótnie Jest w huj takich ziomeczków, popieram ich również! Ten diss, skurwielu nie jest taki dla zabawy, Jesteś dla wielu nikim, dziś żywot jest ci dany Twój ryj karany, dostałeś za niego warny Wiedz tylko jedno, dla mnie ten syf na górze jest za marny ;] Dany został ci profil, musisz dawać pizdę Ty hujowo wychodzisz, alfons robi z tego biznes Jebany kilku-latku kończę ten diss twoją porażką Pamiętaj mały cwelu, od dziś chudź lepiej z maską! Można głosować. (brak weny, słaby, śpiący, po 3 kuflowych mocnych..) ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!Wszystko O Mnie: Mój Fanpage:https://www.facebook.com/Majken.Majki Moje kawałki na YouTubie: http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos Galerie:- Moje Dema na YouTube- Zwykła galeria Teksty/DissyStaż na Forum:Wygrane Pojedynki - 128Przegrane Pojedynki - 47Remisy - 6Tutoriale:Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki Odnośnik do komentarza
Baksiu Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Makavelli.. @Kur.eK - zanim oby dwaj uczestnicy nie wstawią prac, nie głosujemy. Za takie coś jest warn. poniewieramy się czlowieku Odnośnik do komentarza
BJMMA Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 PanHouse Odnośnik do komentarza
Mandara Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ciężko było wybrać ,prace na identycznym poziomie . Ale mój głos na : Makavelli Robię sygnatury zlecenia PW Odnośnik do komentarza
Sekhmet Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Mój głos na Pan House Odnośnik do komentarza
parkour391 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Pan House . Pomogłem Daj + Odnośnik do komentarza
ooGRANDERoo Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Obydwa dissy zajebiste ale trzeba było wybrać (Ps: oceniam diss a nie osobę która go napisała ) Makavelli Mam się dobrze chłopaku, chcesz pogadać o pudle? Jestem taki jak ty - pięciogwiazdkowy skurwiel. Odnośnik do komentarza
Gerdinus Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Makavelli bez dwóch zdań "Słowa takie jak uczciwość, honor i braterstwo nie są dla mnie tylko pustym frazesem wyrytym na ostrzu mego miecza" "Pamiętaj, żeby nigdy nie przestawiać myśleć.!" "Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać" Copyright by Gerdinus Odnośnik do komentarza
devju Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Nie wiem czemu, ale bardziej podeszła mi praca @PanHouse'a. @kiedyś Red Wolf Odnośnik do komentarza
Palczes18 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 PanHous Odnośnik do komentarza
Dzanek Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Makavelli. Lepszy pojazd. SYGNATURA JEST REGULAMINOWA WIĘC WARA OD NIEJ Odnośnik do komentarza
Szczebrzeszyn Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Maka Odnośnik do komentarza
KubereK Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 PanHouse stu procentowo! ............ Odnośnik do komentarza
Rakocy Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 PanHouse. Odnośnik do komentarza
hrabia14 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Pan House Odnośnik do komentarza
xDeStRuCtx Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 PanHouse, przekaz o wiele lepszy. Prace Mąki mi się osobiście nie podobają, włącznie z tą. Odnośnik do komentarza
Przemyslaw1 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Oczywiście PanHouse Members|ProUser|Postmaker| Odnośnik do komentarza
-l2aven Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Jak dlamnie PanHouse. Tak btw. To troche nie fear bo wiekszosc łosow oddanych na Makavelli jest tylko dlatego ze on daje za to lajki. Gdyby nie to to moze by dostal z 10% glosow... Odnośnik do komentarza
I�Snoopi Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Jak bym miał oceniać osobę która pisała to oddał bym głos na Makavelli. Ale mam ocenić diss. A więc mój głos oddaję na: PanaHouse'a @Down Co mam na myśli? To że gdybym miał głosować na osobę a nie na diss to bym zagłosował na Makavelli'ego. Bo zawsze gdy się udzielam to właśnie na tą osobę . Bo ma po prostu lepsze diss'y. Ale tym razem ty miałeś lepszy i dlatego na ciebie. Pomogłem? Wejdź http://www.pajacyk.pl/ i kliknij na brzuszek. Odnośnik do komentarza
PanHouse Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 up. co masz na myśli ? "I wonder if he even kissed me goodbye, No i don't on second thought, I just fucking wished he would die" Odnośnik do komentarza
Majken Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Nie wiem o co Chodzi temu kolesiowi, Ale diss zjeba*em, nie jestem z niego zadowolony, Może następny będzie lepszy, dzięki tym którzy głosowali w pojedynku. Wygrał PanHause ;] pzdr. ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!Wszystko O Mnie: Mój Fanpage:https://www.facebook.com/Majken.Majki Moje kawałki na YouTubie: http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos Galerie:- Moje Dema na YouTube- Zwykła galeria Teksty/DissyStaż na Forum:Wygrane Pojedynki - 128Przegrane Pojedynki - 47Remisy - 6Tutoriale:Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki Odnośnik do komentarza
PanHouse Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 makavelli nie przejmuj się. Dla mnie głosy tych z góry się nie liczą. Tylko 2 głosy były tutaj prawdziwe ( grandera, palczesia ) a jako iż jeden zagłosował na jednego a drugi na drugiego, śmiało mogę ogłosić remis. "I wonder if he even kissed me goodbye, No i don't on second thought, I just fucking wished he would die" Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.